26 Kasım 2021

Aşk ve Gurur Jane Austen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,28 TL
Yazarı: Jane Austen
Çevirmen: Jane Austen

Aşk ve Gurur indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jane Austen olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 456 sayfalık Aşk ve Gurur eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşk ve Gurur ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşk ve Gurur TIKLA PDF İNDİR !

Aşk ve Gurur Yazarı Kimdir ?

Aşk ve Gurur yazarı Jane Austen 'dır. Jane Austen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Aşk ve Gurur PDF indir oku

Aşk ve Gurur indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 456 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşk ve Gurur TIKLA PDF İNDİR !

Aşk ve Gurur TIKLA PDF İNDİR !

Aşk ve Gurur

İngiliz yazar Jane Austen'in unutulmaz eseri Aşk ve Gurur, dünya klasiklerinin en sevilen romanları arasında yer alıyor. İlk baskısı 1813 yılında yapılan eser, yayımlanmasının ardından geçen 200 yılı aşkın zamana rağmen okur kitlesini genişletmeye devam ediyor. Yazarının hayatından izler taşıyan roman, okurlarına romantizm dolu bir gerçekliğin kapılarını aralıyor.

Döneminde Çığır Açan Bir "Aşk" ve "Kadın" Temsili

Austen'in 1796-1797 yıllarında First Impressions (İlk İzlenimler) adıyla kaleme aldığı Aşk ve Gurur, okurlarıyla tamamlanmasının üzerinden 16 yıl geçtikten sonra buluştu. 19'uncu ve 20'nci yüzyıllarda kadın yazarlara sıcak bakılmadığı için Austen, eserlerini By a Lady takma adıyla yayımladı ve dönemin edebiyat dünyasında fırtınalar kopardı.

İlk olarak Pride and Prejudice (Gurur ve Önyargı) adıyla yayımlanan eser, Türkçe'ye 1947 yılında kazandırıldı. Kitap, ilk çevirisini takip eden yıllarda Türk okurlarının karşısına Aşk mı Gurur mu?, Gurur ve Aşk, Gurur ve Önyargı gibi farklı adlarla çıktı. Yapıt, günümüzde ise okurlarına Aşk ve Gurur adıyla ulaşıyor.

Jane Austen, 41 yıllık kısa ömrüne sığdırdığı güçlü eserleriyle tüm zamanların en başarılı kadınları arasında gösteriliyor. Yazarın, ikinci kitabı olan Aşk ve Gurur'u kaleme aldığı sıralarda, kötü sonla biten bir aşk macerası yaşadığı biliniyor. Eserinde kendi yaşamından yola çıkan yazarın yaşadığı düş kırıklıklarının aksine, roman mutlu bir sonla tamamlanıyor.

Kibir ve Aşkın Sonsuz Çekişmesi

Aşk ve Gurur,Fitzwilliam Darcy adlı varlıklı bir adam ile orta sınıf bir ailenin kızı olan Elizabeth Bennett'ın arasındaki çekişmeli aşkı konu alıyor. Birbirine tamamen zıt olan bu iki karakterin en büyük ortak yanlarını ise birbirlerine karşı gururlu ve önyargılı tutumları oluşturuyor. Ancak aralarındaki çekim ve yaşadıkları olaylar, aşkın tüm duygulara üstünlüğünü her ikisinin de kabul etmesini sağlıyor. Aşkın yanı sıra dönemin sosyal şartlarını da incelikle işleyen eser, birey ve toplum ilişkisini sorgulaması bakımından da okurlarının ufkunu tazeliyor.

En Sevilen Kitaplara Hemen Şimdi Sahip Olun!

Dünyanın neresine giderseniz gidin, Aşk ve Gurur'u çok satanlar listelerinde görebilirsiniz. Bu başyapıt niteliğindeki eseri hala okumadıysanız hemen şimdi sipariş verin, dünyanın en ünlü inatçı aşıklarıyla tanışmanın tadını siz de çıkarın. Aşk ve Gurur ile birlikte keyifle okuyacağınız diğer birçok ölümsüz eser, Dünya Klasikleri kategorisinde sizi bekliyor!

Aşk ve Gurur TIKLA PDF İNDİR !

27.10.2020

Başyapıt

İngiliz edebiyatının klasikleri arasında en önde gelen romanlarından biri. Baba çok tuhaf gelen yanı ilk zamanlar bu tür romanları yazan kadın yazarlar eser daha çok okunsun diye erkek isimleriyle yayınlanmış. Çok güzel bir aşk romanı.


22.10.2020

Harika

Okunması gereken bir eser


14.09.2020

Müthiş

Soluksuz okuduğum bir kitap..

Aşk ve Gurur TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Aşk ve Gurur, Jane Austen

Yorum Gönder