29 Kasım 2021

Foucault Sarkacı Umberto Eco Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,55 TL
Yazarı: Umberto Eco
Çevirmen: Şadan Karadeniz

Foucault Sarkacı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Umberto Eco olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Foucault Sarkacı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Foucault Sarkacı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Foucault Sarkacı TIKLA PDF İNDİR !

Foucault Sarkacı Yazarı Kimdir ?

Foucault Sarkacı yazarı Umberto Eco 'dır. Umberto Eco yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Foucault Sarkacı PDF indir oku

Foucault Sarkacı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Foucault Sarkacı TIKLA PDF İNDİR !

Foucault Sarkacı TIKLA PDF İNDİR !
"Umberto Eco"nun ilk romanı olan "Gülün Adı" gibi, bu ikinci romanı "Foucault Sarkacı" da, bildiğimiz roman türlerinden hiçbirine girmiyor. Belki de en uygunu, onu bir "bilim-roman" ya da "Eco-roman" diye nitelendirmek. "Foucault Sarkacı", çok-katlı, çok değişik düzlemlerde okunabilecek bir roman. Bu da romana, değişik açılardan yaklaşmamıza olanak veriyor. "Foucault Sarkacı", kısaca, irrasyonel düşüncenin 500 yıllık tarihinin 500 küsur sayfalık bir serüveni: Pozitif bilimin yanısıra, uzantıları günümüze dek süregelen, gizli bilimlerin, Ortaçağı da kapsayan çok uzun bir zaman dilimi içinde bilim-büyü kardeşliğinin öyküsü. Okuyucuların, bu çetin, ama keyifli okuma serüveninden nice hazlar derleyecekleri umuduyla.
Şadan Karadeniz



Sayfa Sayısı: 912

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Foucault Sarkacı TIKLA PDF İNDİR !

12.10.2020

Tavsiye edilir

Eco'nun bu romanı Kara Kitap'a "fazlasıyla esin vermiş" gibi duruyor.


04.10.2020

uzun soluklu

Yine bir eco roman güzelliği. Okunmalı. Hasan Sabbah a da yer vermiş, bir çok kitaptan da bahsediyor ayrıca. Gülün Adı nı çok beğenerek okumuştum bu kitap çok uzun soluklu olduğu için bazen bırakasım da geldi ama iyi ki bırakmamışım.


14.06.2020

Yolculuk

Eco, okuyucuya başka alemlerin kapısını aralıyor. Aralanan kapıdan girip devamını getirmek size kalmış. Keyifle okunan bir eser.

Foucault Sarkacı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Foucault Sarkacı, Umberto Eco

Yorum Gönder