29 Kasım 2021

Elveda Gülsarı Cengiz Aytmatov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Cengiz Aytmatov
Çevirmen: Cengiz Aytmatov

Elveda Gülsarı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cengiz Aytmatov olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Elveda Gülsarı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Elveda Gülsarı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Elveda Gülsarı TIKLA PDF İNDİR !

Elveda Gülsarı Yazarı Kimdir ?

Elveda Gülsarı yazarı Cengiz Aytmatov 'dır. Cengiz Aytmatov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Elveda Gülsarı PDF indir oku

Elveda Gülsarı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Elveda Gülsarı TIKLA PDF İNDİR !

Elveda Gülsarı TIKLA PDF İNDİR !

Gülsarı, cins ve ünlü bir yorga atın adıdır. Yazar, korkunç bir duygudaşlık yeteneğiyle bir yandan Gülsarı'nın doğumundan ölümüne kadar geçen fırtınalı hayat macerasını, diğer yandan onun biricik yetiştiricisi Tanabay'ın çilesini anlatır. Tanabay can çekişen sevgili atının başında geçmişiyle hesaplaşır. Kendini devrime, mutlu yarınlara adamış, ama siyasi rejim onun ömrünü mutsuzluklar ve sıkıntılar içinde geçirmesine sebep olmuştur. İçerisinde yaşadığı toplum değişim adı altında bütün değerlerini kaybetmiştir. Aytmatov, kendine özgü anlatım tarzı ve etkileyiciliği ile hikâyenin geçtiği tabiatı betimliyor, Kırgız - Kazak Türklerinin töre ve folklorunu ebedileştiriyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Elveda Gülsarı TIKLA PDF İNDİR !

18.09.2020

Pişman olmazsınız!

İnsan ömrünün bir film şeridi gibi gözler önüne serildiği ve insanın hayatta tattığı mutlulukların, pişmanlıkların, acıların ve emeklerin gayet başarılı bir şekilde anlatıldığı bir kitap. Cengiz Aytmatov'un güzel kitaplarında sadece birisi.


13.09.2020

Nefis

Betimlemeleri güzel, akıcı, elimden bırakmadan okuduum. İçsel yolculuğu kahramanın çok etkileyici...


20.06.2019

Pişman olmazsınız

Aytmatov'un ilk okuduğum hikayesi. Duygu yüklü ve sıcak anlatımı ile saran ve etkileyen bir havası var.

Elveda Gülsarı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Elveda Gülsarı, Cengiz Aytmatov

Yorum Gönder