29 Kasım 2021

Elden Düşme Dünya Wilhelm Genazino Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,95 TL
Yazarı: Wilhelm Genazino
Çevirmen: Tevfik Turan

Elden Düşme Dünya indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Wilhelm Genazino olan ve Jaguar Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 144 sayfalık Elden Düşme Dünya eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Elden Düşme Dünya ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Elden Düşme Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Elden Düşme Dünya Yazarı Kimdir ?

Elden Düşme Dünya yazarı Wilhelm Genazino 'dır. Wilhelm Genazino yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Elden Düşme Dünya PDF indir oku

Elden Düşme Dünya indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Jaguar Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 144 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Elden Düşme Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Elden Düşme Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Elden Düşme Dünya; "güncel" insanlık hallerinin bir Genazino kahramanının zihninde işlenmesiyle ortaya çıkan tuhaflıkların romanı.

"Bu manzara alabildiğine hoşuma gittiği halde göğsümde bir sızı hissediyordum. Çünkü güzelliğin acayip tarafı, insanın onu sadece seyredebilmesidir. Bir tarafını alıp evine götüremez veya küçük bir parçasını özel bir yerde saklayamaz. İnsan güzelliğe ancak hep bakar durur, fazlasını elde edemez. Uzun uzun baktıktan sonra yoluna devam etmek zorundadır."

Elden Düşme Dünya'nın serbest mimar olarak çalışan isimsiz anlatıcısı, bir meslektaşının ölümü üzerine onun şirketinden gelen iş teklifini kabul eder. Böylece o güne dek kendisini uzak tutmaya çalıştığı modern dünyanın iş ve ilişkiler ağına, biraz da kendi rızasıyla düşmüş olur. Bir zaman sonra da kendisinin, yaşadığı aşkın, katlanmak zorunda olduğu işin, kısacası her şeyin âdeta "elden düşme" olduğu gerçeğini kavrar. İnsan olmanın kaderine kendince başkaldırdığı her seferde kararsızlık, çelişki ve pişmanlık yumağına hapsolurken, hayatı bir parça daha farsa dönüşür.

İç monologları, dünyayı ve yaşamı yorumlayışı, anlaşılmaz kararları ve eylemleriyle yine ele avuca sığmaz bir kahramanın romanı olan Elden Düşme Dünya, Tevfik Turan'ın Almanca aslından çevirisiyle. . .

(Tanıtım Bülteninden)

Elden Düşme Dünya TIKLA PDF İNDİR !Elden Düşme Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Elden Düşme Dünya, Wilhelm Genazino

Yorum Gönder