24 Kasım 2021

Ezilenler - Hasan Ali Yücel Klasikleri Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,35 TL
Yazarı: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
Çevirmen: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Ezilenler - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ezilenler - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ezilenler - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ezilenler - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Ezilenler - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Ezilenler - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski 'dır. Fyodor Mihayloviç Dostoyevski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Ezilenler - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Ezilenler - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ezilenler - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Ezilenler - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
1861'de yayımlanan Ezilenler eleştirmenlerin sert tepkileriyle karşılaştı, ancak geniş bir okuyucu kitlesi tarafından beğeniyle okundu. Daha sonra yazdığı Suç ve Ceza, Ecinniler, Karamazov Kardeşler adlı romanlarıyla dünya edebiyatının dâhi yazarları arasında ilk sıralarda yer aldı.


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 396

Baskı Yılı: 2008


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 396

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 259

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Ezilenler - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

19.11.2020

Ezilenler

İstemsizce okurken karakteri yaşatan muhteşem bir kitap


18.07.2020

İyi ki okudum.

Öncelikle muhteşem bir çeviri olmuş.Çevirmenin emeğine sağlık, kitabı okumadım sanki izledim.Mutlaka okunması gereken kitaplardan bir tanesi.


24.04.2019

İçimizdeki 'Ezilenler'.

Kitabı ilk okumaya başladığımdaki bulunduğum ruh haliyle; bitirip son sayfasını kapattığım andan itibarenki bulunduğum ruh halini karşılaştırdım hemen. Kitabı okurken zaman zaman kendinizden bir şeyler buluyorsunuz ama benim bu karşılaştırmayı yapmamın nedeni çıkarımda bulunmaktan ziyade bendeki etkisini anlayabilmekti. Romanın en sonundaki cümleden, kahramanın çaresizliğini kolayca anlayabiliyorsunuz ve istemsizce kendinizi kaptırıp ' keşke' diyorsunuz. Sırf bu yüzden bile baş köşede bulunması gereken eserlerden biri kesinlikle...

Ezilenler - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Ezilenler - Hasan Ali Yücel Klasikleri, Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Yorum Gönder