24 Kasım 2021

Evlilik-Kısa Klasikler 15 Jane Austen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,53 TL
Yazarı: Jane Austen
Çevirmen: Jane Austen

Evlilik-Kısa Klasikler 15 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jane Austen olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 96 sayfalık Evlilik-Kısa Klasikler 15 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Evlilik-Kısa Klasikler 15 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Evlilik-Kısa Klasikler 15 TIKLA PDF İNDİR !

Evlilik-Kısa Klasikler 15 Yazarı Kimdir ?

Evlilik-Kısa Klasikler 15 yazarı Jane Austen 'dır. Jane Austen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Evlilik-Kısa Klasikler 15 PDF indir oku

Evlilik-Kısa Klasikler 15 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 96 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Evlilik-Kısa Klasikler 15 TIKLA PDF İNDİR !

Evlilik-Kısa Klasikler 15 TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat tarihinin en sevilen romanlarına imza atan Jane Austen, dört kült romanından derlenen bu metinlerde, 19. yüzyıl İngiltere'sinde evliliğe neden bu denli önem atfedildiği sorusuna yanıtlar arıyor. İronik yaklaşımıyla, İngiliz toplumunun evlilik merakını, ailelerin, soyluların ve evlendirilmek istenen gençlerin bakışından evlilik "müessese"sini ele alıyor. Flörtler, entrikalar arasında dünyanın pek çok yerinde geleneklerin kadına biçtiği en iyi gelecek projesi "evlilik"le, kadınların aşklarını seçme hakkı arasındaki gerilimi mizah, zekâ ve sevecenlikle yansıtırken, bir yandan da genelde toplum doğrularıyla özelde ise sınıf farklılıkları ve kadının konumlanışıyla incelikli bir şekilde dalga geçen yazar, dönemin yaygın birçok geleneğini eleştirmekten de geri durmuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Evlilik-Kısa Klasikler 15 TIKLA PDF İNDİR !Evlilik-Kısa Klasikler 15 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Evlilik-Kısa Klasikler 15, Jane Austen

Yorum Gönder