24 Kasım 2021

Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,8 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Mahmure Kahraman

Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat TIKLA PDF İNDİR !

Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat Yazarı Kimdir ?

Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat PDF indir oku

Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat TIKLA PDF İNDİR !

Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat TIKLA PDF İNDİR !

Zweig bu novellası'nda bir kadının yaşamını bütünüyle değiştiren yirmi dört saatlik deneyimini anlatırken, insanda içkin saplantıların ve dayanılmaz arzuların sınırlarında gezinir. Özgürce ve tutkuyla içgüdülerinin peşine takılan bir kadının bu kısa ve yoğun hikâyesi, kadın kalbinin sırlarına ermiş ustanın kaleminde olağanüstü bir anlatıya dönüşür. Yapıtı için mekân olarak muhteşem atmosferiyle Fransız Riviera'sını seçen Zweig, 1920'li yılların sonlarında Avrupa'nın "kibar" tabakasının ikiyüzlü ahlak anlayışına yönelik eleştirel tavrıyla dikkat çeker.

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat TIKLA PDF İNDİR !

19.11.2020

Mükemmel

Aynı anda 6 farklı kitapla birlikte sipariş etmiştim. Gayet hızlı bir şekilde kargolandı ve teslim aldığımda gayet özenli bir şekilde paketlenmişti. Hizmet kesinlikle mükemmel. Kesinlikle İdefix'i tavsiye ederim. Okumak için sabırsızlanıyorum...


04.10.2020

stv

okurken kendinizi o kadın gibi hissedebileceğiniz bir roman.


12.09.2020

Merak ettiren surukleyici

Zweigin cogu kitabini okudum hepsi de cok guzel bu kitapta onlardan biri surukleyici bir cirpida okuyorsunuz

Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat, Stefan Zweig

Yorum Gönder