24 Kasım 2021

Evler Cinler Perdeler Lyudmila Petruşevskaya Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Lyudmila Petruşevskaya
Çevirmen: Ayşe Hacıhasanoğlu

Evler Cinler Perdeler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lyudmila Petruşevskaya olan ve Jaguar Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 224 sayfalık Evler Cinler Perdeler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Evler Cinler Perdeler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Evler Cinler Perdeler TIKLA PDF İNDİR !

Evler Cinler Perdeler Yazarı Kimdir ?

Evler Cinler Perdeler yazarı Lyudmila Petruşevskaya 'dır. Lyudmila Petruşevskaya yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Evler Cinler Perdeler PDF indir oku

Evler Cinler Perdeler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Jaguar Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 224 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Evler Cinler Perdeler TIKLA PDF İNDİR !

Evler Cinler Perdeler TIKLA PDF İNDİR !

Rus edebiyatının yaşayan efsanesi olarak kabul edilen Lyudmila Petruşevskaya, "yaşamın gölgesi"nin üzerine düştüğü insanların –özellikle de kadınların– yazarıdır. Yaşamın zorlukları, tuhaflıkları ve gizemi karşısında şartlar ne olursa olsunayakta kalıp yola devam etme gayretindeki insanların öykülerini bazen gerçeklik içinde bazen de gerçekliği aşarak âdeta masalsı bir dünyada anlatır. Bu dünyada, sıradan ile sıradışı arasındaki görünmez perdeyi her aralayışında yeni, taze bir ışığın yenilmez insan iradesi üzerindeki yansımasını benzersiz bir biçimde, nakış gibi işler. Petruşevskaya'nın öyküleri aynı zamanda, hem etimize batıp canımızı acıtan hem de ruhlarımızdaki irini akıtan bir iğne gibidir.

Evler, Cinler, Perdeleradıyla bir araya getirdiğimiz bu öyküler ile "fantastik gerçekçilik" diyebileceğimiz bir türün kendisine has örneklerini veren Petruşevskaya, Ayşe Hacıhasanoğlu'nun Rusça aslından çevirisiyle ilk kez Türkçede.

"Şaşırtıcı ve olağanüstü… Harika bir kitap."

James Wood

(Tanıtım Bülteninden)

Evler Cinler Perdeler TIKLA PDF İNDİR !

22.11.2020

Jaguar

Hakkında henüz hiç kötü yorum duymadığım bu kitabı merakla bekliyorum

Evler Cinler Perdeler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Evler Cinler Perdeler, Lyudmila Petruşevskaya

Yorum Gönder