24 Kasım 2021

Körburun Hikmet Hükümenoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,2 TL
Yazarı: Hikmet Hükümenoğlu
Çevirmen: Hikmet Hükümenoğlu

Körburun indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hikmet Hükümenoğlu olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Körburun eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Körburun ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Körburun TIKLA PDF İNDİR !

Körburun Yazarı Kimdir ?

Körburun yazarı Hikmet Hükümenoğlu 'dır. Hikmet Hükümenoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Körburun PDF indir oku

Körburun indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Körburun TIKLA PDF İNDİR !

Körburun TIKLA PDF İNDİR !
"Birazdan güneş doğacaktı. Uyuyan cırcırböcekleri uyanacak, yorulanlar uykuya dalacak, insanlar yataklarından kalkıp kahvaltı masasına geçecekti. Yıldızlara bakılırsa bulutsuz, rüzgârsız, ılık bir gün olacaktı. Önce uzaktan düdük sesi duyulacaktı, sonra şehir hatları vapuru, yosunların kokusunu kabartan köpükler çıkararak iskeleye yanaşacaktı. İçi her zamanki gibi çay ve mazot kokacaktı. Halatlar atıldıktan birkaç dakika sonra hemen toplanacaktı; vapur Körburun'da çok beklemeyecekti çünkü Seher'den başka yolcusu olmayacaktı büyük olasılıkla."

Körburun, hem uzak hem yakın bir ada… Sapa, içine kapalı ama bir o kadar da yakınındaki anakaranın uzantısı. Kuşaklardır gözden ırak, ağır akan yaşantısı aslında hiç yabancısı olmadığımız bir öykü anlatıyor bize. Eski, "ah ne güzel komşularımız" ile geçen günlerden gittikçe kendi içine kapanan, içine kapandıkça da kendi kurallarındaki dayatmacılığın sertleştiği bir yaşamın adım adım örüldüğü Körburun'da gürültülü şeyler hakkında susulur, günlük sesler ise uğultuya dönüşür.

Hikmet Hükümenoğlu, üç kuşağın aşklarını, hırslarını, düş kırıklıklarını anlattığı Körburun'da "büyük roman"ı deniyor ve bizi öykünün bireyi aştığı yere bakmaya yönlendiriyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 592

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Körburun TIKLA PDF İNDİR !

25.04.2020

Körburunlu Olmak

Farklı jenerasyonların birbirinden etkilenen farklı yaşam öykülerinin müthiş bir sentezi. Çok beğendim. Yakın dönem siyasi-sosyal olaylarının küçük evlerde kopardığı büyük fırtınalar... Okuyun derim


28.11.2019

Çok güzel

Muhteşem bir kitap o kasabada yaşıyor gibi hissediyorsunuz


12.04.2019

Sürükleyici

Hiç sıkılmadan keyifle okunan ve Türkiye'nin zor geçen dönemlerine ışık tutan bir roman.

Körburun TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Körburun, Hikmet Hükümenoğlu

Yorum Gönder