24 Kasım 2021

Eskici ve Oğulları Orhan Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,4 TL
Yazarı: Orhan Kemal
Çevirmen: Utku Lomlu

Eskici ve Oğulları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Orhan Kemal olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eskici ve Oğulları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eskici ve Oğulları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eskici ve Oğulları TIKLA PDF İNDİR !

Eskici ve Oğulları Yazarı Kimdir ?

Eskici ve Oğulları yazarı Orhan Kemal 'dır. Orhan Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Eskici ve Oğulları PDF indir oku

Eskici ve Oğulları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eskici ve Oğulları TIKLA PDF İNDİR !

Eskici ve Oğulları TIKLA PDF İNDİR !
Türk edebiyatının büyük ustası Orhan Kemal, en yetkin kitaplarından biri olan Eskici ve Oğulları'nda ekonomik koşulların nasıl da aile bağlarını zorladığını ele alıyor. Edebiyatımızda her zaman emeğin, umudun, aydınlığın yanında tavır almış olan Orhan Kemal, insan eliyle kurulan çarpık düzenin nasıl da insanın kendini yozlaştırdığını en iyi dile getiren yazarlarımızdan biri. Eskici ve Oğullan, ekonomik zorluklar nedeniyle çözülmenin eşiğine gelmiş aile ilişkilerini tüm canlılığıyla gözler önüne seriyor.

Orhan Kemal'in kitapları bir okurun hayatta rastlayabileceği o çok nadir hazineler arasında yer alır. Çok az yazar okurunun dünyasında onun kadar iz bırakır, okurunu onun kadar biçimlendirir. Orhan Kemal umudu ve iyimserliği yeniden kazanmamız için yol gösterir bize. Edebiyatımızın en değerli ustalarından biri olan Orhan Kemal'in kitaplarını yayımlamaktan onur duyuyoruz.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 378

Baskı Yılı: 2016


Cep Boy:

Sayfa Sayısı: 470

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Eskici ve Oğulları TIKLA PDF İNDİR !

01.09.2020

Kıymet Bilmek

Savaşta bir bacağını yitirerek dönen bir baba, oğulları ile hayat mücadelesi, çocukların başkaldırısı ve muazzam bir hikaye. Şiddetle tavsiye olunur.


30.01.2020

Çok güzel

İnsan okurken kendini kaybediyor


09.02.2019

Türk Edebiyatının yüz akı!

fevkalede kurgulanmış olay örgüsü ve karakterlerinin yanında gerçekçi yapısıyla insanın zaaflarını  dengeleyen merhametini, ekonomik zorlukların aile yaşantısında yarattığı yozlaşmayı her satırda olabilecek en akıcı şekilde anlatmayı başarmış Türk Edebiyatı'nın yüz akı diyebileceğimiz bir roman.

Eskici ve Oğulları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Eskici ve Oğulları, Orhan Kemal

Yorum Gönder