24 Kasım 2021

Uygarlıkların Batışı Amin Maalouf Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Amin Maalouf
Çevirmen: Amin Maalouf

Uygarlıkların Batışı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Amin Maalouf olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Uygarlıkların Batışı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uygarlıkların Batışı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uygarlıkların Batışı TIKLA PDF İNDİR !

Uygarlıkların Batışı Yazarı Kimdir ?

Uygarlıkların Batışı yazarı Amin Maalouf 'dır. Amin Maalouf yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Uygarlıkların Batışı PDF indir oku

Uygarlıkların Batışı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uygarlıkların Batışı TIKLA PDF İNDİR !

Uygarlıkların Batışı TIKLA PDF İNDİR !

Uygarlıkların Batışı, doğup büyüdüğü Lübnan'ın çokkültürlülüğünden beslenen ve bunun önemini her zaman dile getiren Amin Maalouf'un Ölümcül Kimlikler ve Çivisi Çıkmış Dünya ile başladığı düşünce serüveninde en karamsar durak. Buzdağını gördüğü halde ilerlemeye devam eden insanlık gemisi için bir taziye.

Her ne kadar hâlâ süper güç olarak anılsa da ahlaki inandırıcılığını kaybetmekte olan Amerika; çağımızın en umut verici projelerinden biri olarak sınırları kaldırmayı amaçlayan, ancak bugün parçalanmanın eşiğine gelmiş Avrupa Birliği; umutsuzluğa kapılmış ve herkesin kendisinden nefret ettiği yanılsaması içinde dünyaya sırt çeviren Arap-Müslüman âlemi; yeni süper güç olma yolunda silahlanma da dahil her alanda büyük adımlarla birbirleriyle yarışan Çin, Hindistan, Rusya...

Ve çağımızın yaşadığı muazzam teknolojik ilerlemenin büyüsü ardına saklanmış iklim felaketleri, etnik düşmanlıklar, kaybolmuş özgürlük hayali ve pusulasını yitirmiş insanlık.

(Tanıtım Bülteninden)

Uygarlıkların Batışı TIKLA PDF İNDİR !

06.11.2020

Hep güzel

Ölümcül kimlikler ile birlikte okunmalı, o zaman çok değerli


18.10.2020

Küresel dünya

Küresel dünyada uygarlık ve toplumların tarihsel süreçlerdeki evrimsel zaman dilimlerini çok iyi anlatmış.


06.10.2020

Harika

Entellektüel bir bakış açısı..Akıcı örnekler güzel iyi bir yorum..

Uygarlıkların Batışı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Uygarlıkların Batışı, Amin Maalouf

Yorum Gönder