21 Kasım 2021

Emma Jane Austen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,63 TL
Yazarı: Jane Austen
Çevirmen: Nihal Yeğinobalı

Emma indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jane Austen olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Emma eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Emma ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Emma TIKLA PDF İNDİR !

Emma Yazarı Kimdir ?

Emma yazarı Jane Austen 'dır. Jane Austen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Emma PDF indir oku

Emma indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Emma TIKLA PDF İNDİR !

Emma TIKLA PDF İNDİR !

Jane Austen 1815'te 39 yaşındayken tamamladığıEmma'nın en sevdiği romanı olduğunu söyler. Bir taşra kasabasındaki üç genç kızın gerçek aşkı arayışını anlatan roman, bir yandan insan yaradılışının zayıf yönlerini, bir yandan da XIX. yüzyıl İngiliz toplumunun katı ve ikiyüzlü geleneklerini sorgular, inceden inceye alaya alır.

Kendisini bir minyatür sanatçısı olarak gören Austen'ın dehası sağlığında anlaşılamamıştır. Oysa yıllar sonra İngiliz edebiyatının mihenk taşlarından Virginia Woolf, Austen veEmmaiçin şunları kaleme alacaktır:

"... Bu bitirilmemiş ve aslında önemsiz hikâyede Austen'ın büyüklüğünün bütün unsurları yer alır. Bu hikâye edebiyatın tüm kalıcı niteliğini içerir. Yüzeydeki canlandırmayı, yaşama benzerliği bir yana bırakın, geriye çok daha derin bir haz, insani değerlerin eşsiz bir biçimde öne çıkarılması kalır."

(Tanıtım Bülteninden)
Emma TIKLA PDF İNDİR !

17.12.2019

Emma

Emma'nın Jane Austen'in en sevdiği eseri olduğu bilinir. Ön sözünde okuyunca "Aa nasıl, Gurur ve Önyargı değil mi yani" demiştim. Sonra okuyunca anladım. Evet tüm eserleri vazgeçilmez (bir tek Mansfield Park'tan emin değilim), evet tüm eserleri benzersiz, evet tüm eserleri çok çok çok güzel ancak kurgusu en mükemmel olanı Emma...

Emma TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Emma, Jane Austen

Yorum Gönder