26 Kasım 2021

Döşeğimde Ölürken William Faulkner Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,15 TL
Yazarı: William Faulkner
Çevirmen: Murat Belge

Döşeğimde Ölürken indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı William Faulkner olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Döşeğimde Ölürken eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Döşeğimde Ölürken ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Döşeğimde Ölürken TIKLA PDF İNDİR !

Döşeğimde Ölürken Yazarı Kimdir ?

Döşeğimde Ölürken yazarı William Faulkner 'dır. William Faulkner yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Döşeğimde Ölürken PDF indir oku

Döşeğimde Ölürken indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Döşeğimde Ölürken TIKLA PDF İNDİR !

Döşeğimde Ölürken TIKLA PDF İNDİR !
20. yüzyılın büyük modernist romancılarından William Faulkner'ın yazım tekniğinde radikal bir yeniliği temsil eden, benzersiz bir yapıt. Ölüm döşeğinde olan Addie, kırk mil uzaklıktaki Jefferson mezarlığına, ailesinin yanına gömülmeyi vasiyet eder. Addie'nin tabutunu bir katır arabasına yükleyen Bundren ailesi, sıcakla ve sellerle boğuşacakları uzun bir yolculuğa çıkar. Döşeğimde Ölürken, on beş farklı anlatıcının ağzından anlatılan elli dokuz bölümden oluşur. Ailenin öfke, üzüntü, endişe ve tutku dolu serüveni karakterlerin zihninden geçen akışın ritmiyle birleşir. Bilinçlilik akışı tekniğini çarpıcı bir yetkinlikle kullanan Faulkner'ın karakterlerinin "gözleriyle sesi kendi içine dönüp ağlayışını dinlemeye koyulmuş gibidir". Düzyazıyı şiirselleştirmekte sıradışı bir yeteneği olan Faulkner'ın bu romanı, sezgilerin, duyarlıkların, iç seslerin, boşlukların destanıdır.

"Döşeğimde Ölürken'in bir Amerikalı tarafından yazılmış en özgün roman olduğu söylenebilir. Faulkner, 20. yüzyılın en büyük romancıları arasında."
-Harold Bloom-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 222

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Döşeğimde Ölürken TIKLA PDF İNDİR !

12.04.2020

Şaheser

yazıldığı dönemi aşıp günümüze aynı etkileyiciliği taşıyarak gelebilen eser sayısı oldukça azdır. Ne mutlu ki bizlere kolaylıkla ulaşabiliyoruz bu güzelliklere!


16.03.2016

Bir başyapıt

Amerikan Edebiyatı´ndan çıkmış bir şaheserdir. Metafor ve semboller doludur içerisi. Bana kalırsa William Faulkner´in en iyi eseri

Döşeğimde Ölürken TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Döşeğimde Ölürken, William Faulkner

Yorum Gönder