29 Kasım 2021

Deli Kadın Hikayeleri Mine Söğüt Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Mine Söğüt
Çevirmen: Mine Söğüt

Deli Kadın Hikayeleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mine Söğüt olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Deli Kadın Hikayeleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Deli Kadın Hikayeleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Deli Kadın Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

Deli Kadın Hikayeleri Yazarı Kimdir ?

Deli Kadın Hikayeleri yazarı Mine Söğüt 'dır. Mine Söğüt yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Deli Kadın Hikayeleri PDF indir oku

Deli Kadın Hikayeleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Deli Kadın Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

Deli Kadın Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !
" Girdiği kabın şeklini alan su, geçtiği yolların rengini de çalarmış…"

Mine Söğüt'ten Unutulmayacak Delilik Hikâyeleri

Beş Sevim Apartmanı - Rüya Tabirli Cinperi Yalanları, Kırmızı Zaman, Şahbaz'ın Harikulâde Yılı 1979, Madam Arthur Bey ve Hayatındaki Her Şey gibi romanları ve çeşitli biyografi, monografi, söyleşi kitaplarıyla okurların yakından tanıdığı Mine Söğüt bu defa hikâyeleriyle karşımızda.

"…kendini öldürme fikrini bu kadar çok seven biri kendini de çok seviyor demektir... kendini ve deliliğini" diyen yazar, Deli Kadın Hikâyeleri kitabında, aklın kıyısında gezinen, kadınlıklarını bir lanet gibi sırtlarında taşıyan, hepsi "kaybetmeye" yazgılı, içe işleyen yalnızlıklarıyla kalp burkan hayatları, varoluş kâbuslarını anlatıyor. Kitapta ayrıca, Bahadır Baruter'in bu hikâyelerin izlenimleriyle yaptığı on resmi de yer alıyor.

Kalemini zehire, kana, cinnete, ölüme ve hayata aynı lezzetle batıran Mine Söğüt'ten unutulmayacak yirmi bir delilik hikâyesi...



Sayfa Sayısı: 176

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Deli Kadın Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

20.10.2020

Tavsiyedir

Deli Kadın Hikayeleri değil de Sıradan Kadın Hikayeleri de olabilirmiş ismi. Biz hikayelerin hangi ülkede geçtiğini tahmin etmekte zaten hiç zorluk çekmezdik.İnsanım diyen her okurun içini kanatan kadın hikayeleri okudum şu bir kaç günde.Sinirleri sağlam okurlara tavsiyedir...


27.12.2019

çok güzel

En beğendiğim kitabı.


18.12.2019

Başarılı

Etkileyici bir kitap.

Deli Kadın Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Deli Kadın Hikayeleri, Mine Söğüt

Yorum Gönder