29 Kasım 2021

Vicdan Zorbalığa Karşı ya da Castello Calvin'e Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,65 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Zehra Kurttekin

Vicdan Zorbalığa Karşı ya da Castello Calvin'e indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Vicdan Zorbalığa Karşı ya da Castello Calvin'e eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Vicdan Zorbalığa Karşı ya da Castello Calvin'e ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Vicdan Zorbalığa Karşı ya da Castello Calvin'e TIKLA PDF İNDİR !

Vicdan Zorbalığa Karşı ya da Castello Calvin'e Yazarı Kimdir ?

Vicdan Zorbalığa Karşı ya da Castello Calvin'e yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Vicdan Zorbalığa Karşı ya da Castello Calvin'e PDF indir oku

Vicdan Zorbalığa Karşı ya da Castello Calvin'e indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Vicdan Zorbalığa Karşı ya da Castello Calvin'e TIKLA PDF İNDİR !

Vicdan Zorbalığa Karşı ya da Castello Calvin'e TIKLA PDF İNDİR !
Vicdan Zorbalığa Karşı ya da Castellio Calvin'e, okuru Fransız Reformcu Jean Calvin'in diktatörlüğünün hüküm sürdüğü XVI. yüzyıl Cenevre'sine götürür. Calvin'in farklı görüşlere gösterdiği tahammülsüzlük, hümanist din adamı Miguel Serveto'nun resmî öğretiye ters düşen görüşleri nedeniyle ölüm cezasına çarptırılmasıyla zirveye tırmanır. Tam da bu noktada Sebastian Castellio, Calvin'in karşısında tarih sahnesindeki yerini alır.

Bu kitap, Zweig'ın, kendi yaşamını belirleyecek nasyonal sosyalizm de dahil olmak üzere totaliter rejimlere yönelttiği bir eleştiri olarak da anlaşılabilir. Katı ideolojilerin beraberinde getirdiği tehlikelerin göz önüne serildiği, insanca yaşamak için düşünce özgürlüğünün, hoşgörünün altının çizildiği Vicdan Zorbalığa Karşı ya da Castellio Calvin'e, bu özellikleriyle evrensel nitelikte.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 248

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Vicdan Zorbalığa Karşı ya da Castello Calvin'e TIKLA PDF İNDİR !

24.02.2016

Naçizane Bir Eleştiri

Kitap, her çağın siyasal, politik ve dinsel kaosunu, çatışmasını anlatacak bir niteliğe, geçerliliğe sahip. Yazara olan hayranlığım bir kat daha arttı. Diktatörlere, zalim ve zorbalara karşı olan eleştirileri ancak bu denli sağlam temeller üzerine dayanılarak yapılabilirdi...


10.10.2015

Günümüz Türkiyesi´ni de yansıtan bir eser

Kitap başlarda sizi biraz sıksa da gerçekten övgüyü hak ediyor. Yaşananları okudukça bir diktatör nasıl yetişir ve nasıl alt edilir bunu göreceksiniz.


01.09.2014

yüzyıllar geçer, vicdan hiç susmaz.

biyografi yazarken dönemi ve bireysel psikolojiyi her zaman çok iyi şekilde özümseyen yazardan zorbalık ve vicdanın savaşının kitabı.insan hakları dersi konulmalı ve sadece bu kitap okutulmalı...

Vicdan Zorbalığa Karşı ya da Castello Calvin'e TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Vicdan Zorbalığa Karşı ya da Castello Calvin'e, Stefan Zweig

Yorum Gönder