26 Kasım 2021

Dava Franz Kafka Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,78 TL
Yazarı: Franz Kafka
Çevirmen: Ahmet Cemal

Dava indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Franz Kafka olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dava eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dava ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dava TIKLA PDF İNDİR !

Dava Yazarı Kimdir ?

Dava yazarı Franz Kafka 'dır. Franz Kafka yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Dava PDF indir oku

Dava indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dava TIKLA PDF İNDİR !

Dava TIKLA PDF İNDİR !
Franz Kafka'nın Dava adlı romanının bu çevirisi, yazarın Oxford Metinleri diye adlandırılan el yazıları üzerinde Amerikalı ve Alman uzman-ların yaptıkları son çalışmalarla oluşturulan metinden yapıldı.

Dava, Korku Çağı diye adlandırılan 20. yüzyılda insanoğlunun artık neredeyse kurtulunması olanaksız bir yazgıya dönüşen kuşatılmış yaşamının öyküsüdür.

Bu çağa korku egemendir, çünkü insan, hemcinsleriyle insanca bir dil aracılığıyla iletişim kurabilme, böyle bir dille insanca tepkiler uyandırabilme olanağından yoksun kalmıştır.
Albert Camus'nün deyişiyle, bu olanağın bulunmadığı bir çağ artık ancak "Korku Çağı" diye adlandırılabilir.

Kafka'nın Dava'da betimlediği yargılama süreci, böyle bir çağın en güçlü simgelerinden biridir ve onun eseri, insan insanın korkusu olarak kaldığı sürece, güncelliğini hiç yitirmeyecektir.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 248

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 181

Baskı Yılı: 1999


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Dava TIKLA PDF İNDİR !

20.10.2020

Mükemmel

Mutlaka okunması gereken bir kitap.


01.10.2020

güzel

en başta zorlanabilirsiniz ama gayet güzel bir kitap


12.09.2020

vasat

Eserin başlangıcından 50, sayfaya kadar direnerek gittim.Konu itibari ile oldukça seçkin fakat beklentimin altında bir eser.

Dava TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Dava, Franz Kafka

Yorum Gönder