26 Kasım 2021

Dünya Ağrısı Ayfer Tunç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,03 TL
Yazarı: Ayfer Tunç
Çevirmen: Ayfer Tunç

Dünya Ağrısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayfer Tunç olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dünya Ağrısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dünya Ağrısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dünya Ağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Dünya Ağrısı Yazarı Kimdir ?

Dünya Ağrısı yazarı Ayfer Tunç 'dır. Ayfer Tunç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dünya Ağrısı PDF indir oku

Dünya Ağrısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dünya Ağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Dünya Ağrısı TIKLA PDF İNDİR !
"Hayat, kayaç katmanları gibi parçalarına ayrılan değersiz bir kütledir."
Türkçe edebiyatın sözünü sakınmayan kalemi Ayfer Tunç, yazarlık hayatının 25. yılında sarsıcı bir romanla karşımızda.
Hayatı "yolcu" olarak yaşamak isterken baba mirası otelin işletmecisi, ailesinin "reisi" olmak zorunda kalan Mürşit, her geçen gün tamahkârlaşan bir şehirde, gerçek dostluğu İstanbul'da bıraktığı hayaletlerden kaçarak Mürşit'in oteline sığınan Madenci'de buluyor. İki arkadaşın dünya algısı, okuyucuya Türkiye tarihindeki utanç sayfalarının bir özetini sunuyor.
Arka planı toplumsal facialar, kitlesel cinnet hikâyeleriyle örülen Dünya Ağrısı'nda, geçmişle hesaplaşma cesaretini gösteren insanları yaşadıkları toplumdan ayıran sınır imleniyor.
Dünya Ağrısı kelimelerle sıkılmış bir yumruk.

Böyle bir şehirde sır saklamanın imkânsız olduğunun farkında değil. Öğrenecek elbet, bir gün şehir dediği şeyin birbirini gözleyen sayısız gözden ibaret olduğunu o da anlayacak. Ama buna çoktan alışmış olacak ya da daha fenası başkalarını gözleyen sayısız gözden biri haline gelecek. Babamın oğlu o olmalıydı diye düşünüyor, ben, oğlum gibi bir oğul olsaydım babam mutlu ölürdü; oğlum babamın istediği gibi bir oğul olduğu için ben mutsuz öleceğim.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 336

Baskı Yılı: 2014


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 247

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Dünya Ağrısı TIKLA PDF İNDİR !

05.10.2020

Mutlaka okunmalı

Ayfer Tunç'un dünyada ki dertlerimizi ele alan güzel bir kitabı


27.03.2020

Gelsin sıradaki Ayfer Tunç kitapları...

Biraz benden, biraz senden, biraz ondan, çoğu zaman da hepimizden olanlar anlatılmış. Çok da sürükleyici, içine çeken bir dille hem de... Kitapları altını çizerek okumayı severim, bendeki kitap beğenme ölçütü altı çizili yerlerdir. Bu kitapta altını çizdiğim çok yer oldu. Okuduğum ilk Ayfer Tunç kitabıydı. Şimdi siteye tekrar girdim diğer kitaplarını sipariş etmek için.


18.09.2019

Çok İyi

Her okuyucunun farklı bir beğenisi, eleştirisi olabilir. Farklı bir anlatım tarzı olan yazarımızın çok beğendiğim bir kitabı,insanı gerçekten tokatlayan bir eser.

Dünya Ağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dünya Ağrısı, Ayfer Tunç

Yorum Gönder