24 Kasım 2021

Clarissa Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,45 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Gülperi Sert

Clarissa indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Clarissa eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Clarissa ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Clarissa TIKLA PDF İNDİR !

Clarissa Yazarı Kimdir ?

Clarissa yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Clarissa PDF indir oku

Clarissa indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Clarissa TIKLA PDF İNDİR !

Clarissa TIKLA PDF İNDİR !

Zweig hayatının son dönemlerinde başladığı, taslağı 1981'de gün ışığına çıkarılan ve yayıncısı tarafından tamamlanan Clarissa'da, 1902 yılından Birinci Dünya Savaşı'nın patlak vermesine kadar geçen dönemde, dünyanın halini genç bir kadının gözünden anlatır. Avusturyalı bir subayın kızı olan Clarissa bir manastır okulunda büyümüş, eğitimini tamamladıktan sonra Viyanalı ünlü bir sinir hastalıkları uzmanının yanında çalışmaya başlamıştır. Lozan'daki bir kongrede barışsever Fransız öğretmen Léonard'la tanışır. Birbirlerine âşık olurlar. Savaş yüzünden ayrılmak zorunda kaldıklarında Clarissa hamiledir. Üstelik karnındaki bebeğin babası aynı zamanda düşmanıdır da. Milliyetçi bir histerinin kol gezdiği parçalanmış Avrupa'da bu bebeği doğurmak yalnızca kişisel bir karar değildir artık.


(Tanıtım Bülteninden)

Clarissa TIKLA PDF İNDİR !

21.11.2020

Kusursuz

Ürün çok güzel bir şekilde elime ulaştı ve çok severek okudum kitabı. Kitapta herhangi bir hasar yoktu.


29.04.2020

stefan zweig

Okumanızı tavsiye ederim bu kitapla Zweig okumaya başladım,etkileyici bir anlatımı var vermek istediği bir mesaj var.


12.12.2019

clarissa

kitap çok güzel. yalnız sonuna doğru kitabı onun bitemediği belli oluyor. etkileyici bir hikaye ve anlatım

Clarissa TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Clarissa, Stefan Zweig

Yorum Gönder