24 Kasım 2021

Yaşamın Ucuna Yolculuk Tezer Özlü Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,4 TL
Yazarı: Tezer Özlü
Çevirmen: Tezer Özlü

Yaşamın Ucuna Yolculuk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tezer Özlü olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaşamın Ucuna Yolculuk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaşamın Ucuna Yolculuk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaşamın Ucuna Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Yaşamın Ucuna Yolculuk Yazarı Kimdir ?

Yaşamın Ucuna Yolculuk yazarı Tezer Özlü 'dır. Tezer Özlü yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Yaşamın Ucuna Yolculuk PDF indir oku

Yaşamın Ucuna Yolculuk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaşamın Ucuna Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Yaşamın Ucuna Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !
Tezer Özlü, bir başka kutupta kendisiyle aynı yazgıyı paylaşan Oğuz Atay gibi, beklenmedik bir anda edebiyatımızdan demir aldı. Yazar ile sahici efsanesini birleştiren bu anlatı, hem yoğun bir vasiyetname niteliği taşıyor, hem de hayata ender görülen acılıkta bir perspektiften tanıklık ediyor.

Tezer Özlü, Türk edebiyatının gamlı prensesi.
(Arka Kapak)

Yayınevinin notu: Bu kitap, yazarın Almanca kaleme aldığı "Auf dem Spur eines Selbsmords" (Bir İntiharın İzinde) adıyla 1983 Marburg Yazın Ödülü'nü alan metnin Türkçesidir. Bu kitap dilimizde, yazarı tarafından Yaşamın Ucuna Yolculuk (1984) adıyla bir anlamda yeniden yaratıldı.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 116

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 117

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Yaşamın Ucuna Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

01.04.2019

Acıyı Hissettiren Yapıt

Mutsuzluğumun sesini duyan var mı, anlatamadıklarım için anlaşılamadıklarım için, çok canım acıyor.. Tezer Özlü nadir bir insan belkide fazla iyiydi bu dünya için.


22.12.2013

nerde pavese, kafkaÿ; nerde özlü

bilen bilir, Pavese´nin ÿ"yaşama uğraşıÿ"  bireyin iç evreni üstüne yazılmış az sayıdaki harikulade güncelerden biridirÿ; Kafka´nın ÿ"günlüklerÿ" i de öyle. kitabında bu iki yazın adamının izinden giden Özlü, derine inmek istedikçe yüzeysel kalıyorÿ; doğal, içten olmaya çalıştıkça yapaylıktan kurtulamıyor.  


22.04.2013

Yaşamın Ucuna Yolculuk

Yadsınamaz gerçeklik Tezer Özlü... Kendimi bulduğum bir kitap... Okumayan arkadaşlarıma en kısa zamanda kesinlikle okumalarını tavsiye ediyorum... Klasikler arasında yer almayı hakediyor...

Yaşamın Ucuna Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Yaşamın Ucuna Yolculuk, Tezer Özlü

Yorum Gönder