24 Kasım 2021

Ecinniler - Hasan Ali Yücel Klasikleri Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,8 TL
Yazarı: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
Çevirmen: Mazlum Beyhan

Ecinniler - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ecinniler - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ecinniler - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ecinniler - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Ecinniler - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Ecinniler - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski 'dır. Fyodor Mihayloviç Dostoyevski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Ecinniler - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Ecinniler - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ecinniler - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Ecinniler - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
Fyodor Mihayloviç Dostoyevski (1821-1881): ilk romanı insancıklar 1846'da yayımlandı. Ünlü eleştirmen V. Byelinski bu eser üzerine Dostoyevski'den geleceğin büyük yazarı olarak söz etti. Ancak daha sonra yayımlanan öykü ve romanları, çağımızda edebiyat klasikleri arasında yer alsa da, o dönemde fazla ilgi görmedi. Yazar 1849'da I. Nikola'nın baskıcı rejimine muhalif Petraşevski grubunun üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklandı. Kurşuna dizilmek üzereyken cezası sürgün ve zorunlu askerliğe çevrildi. Dostoyevski Ecinniler'de ihtilâlci örgütlerin yapısı ve üyelerinin karakterini gerçekçi bir gözle ve alaycı bir ifadeyle sergilemiştir.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 904

Baskı Yılı: 2016


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 904

Baskı Yılı: 2012


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 695

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Ecinniler - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

08.01.2020

Suç ve Cezadan aşağı kalır yanı yok.

Sinsi devrim planları ve Rus burjuvası ve mujik sınıfın tüm çıplaklığıyla sosyolojik betimlemesi, eşitlik özgürlük ve adalet üzerine derin felsefi muhabbetler.. Suç ve cezayla kafa kafaya gider. Romandaki karakterlere iyi hakim olmak gerekiyor sadece.


10.12.2018

Muhteşem

Ecinniler , Dostoyevskinin diğer  kitablarında  olduğu gibi muhteşem. Okunamıyacak bir kitabı yok.


06.03.2014

Bu kitap neden pahalı..

Bu kitap neden pahalı? İki katı kalınlıktaki aynı dizinin ciltli kitaplarıyla aynı fiyatta, Örneğin Anna Karenina bu fiyatlarda. TİB Yayınlarının fiyat politikasını anlamak zor..

Ecinniler - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Ecinniler - Hasan Ali Yücel Klasikleri, Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Yorum Gönder