30 Kasım 2021

Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler Süleyman Bulut Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,88 TL
Yazarı: Süleyman Bulut
Çevirmen: Süleyman Bulut

Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Süleyman Bulut olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler Yazarı Kimdir ?

Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler yazarı Süleyman Bulut 'dır. Süleyman Bulut yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler PDF indir oku

Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Pek Çoğunu İlk Kez Okuyacağınız

Yüzlerce Atatürk Öyküsü!

Mustafa Kemal Atatürk'ü Çanakkale'de, Amasya'da, Erzurum'da, Sivas'ta, Ankara'da, Sakarya'da, Büyük Taarruz'da, Cumhuriyet'i kurarken, devrimleri yürütürken gündelik hayatı içinde, incelikleri ve insani yönleriyle tanımak isteyenler için eşsiz bir okuma fırsatı.

Atatürk, soyadını nasıl aldı?.. 19 Mayıs nasıl gençlik bayramı oldu?.. Latife Hanım'a nasıl evlenme teklif etti?.. Sevdiği atıyla nasıl vedalaştı?.. Büyük Taarruz'a nasıl karar verildi?.. Cephane sandığında nasıl kitap taşıdı?.. Ünlü yazarımız Haldun Taner, Atatürk'ün gözlerine neden bakamadı?.. Hendese nasıl geometri oldu?.. Kadın öğretmenlerin ayrı oturtulmasına nasıl karşı çıktı?.. Köpeği Foks'la neler yaşadı?.. Neye "İkinci Sakarya Zaferim" dedi?.. Atatürk'e Mark Twain Ödülü neden verilmişti?.. "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir," sözünü nerede, ne zaman söyledi?..

Süleyman Bulut Atatürk'le ilgili birbirinden ilginç iki yüzü aşkın anıyı araştırdı, derledi, kendine özgün üslubuyla öyküleştirdi. Bugüne dek yüz binlerce okura ulaşmışBüyük Atatürk'ten Küçük Öyküler'in bu basımı, 70 yeni öykü de içeriyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

22.03.2019

Kitap

Bu kitap çok güzel bi kitap herkese tavsiye ederim😊

Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler, Süleyman Bulut

Yorum Gönder