30 Kasım 2021

Olmasa da Olur Aslı T. Kızmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Aslı T. Kızmaz
Çevirmen: Aslı T. Kızmaz

Olmasa da Olur indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aslı T. Kızmaz olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 144 sayfalık Olmasa da Olur eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Olmasa da Olur ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Olmasa da Olur TIKLA PDF İNDİR !

Olmasa da Olur Yazarı Kimdir ?

Olmasa da Olur yazarı Aslı T. Kızmaz 'dır. Aslı T. Kızmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Olmasa da Olur PDF indir oku

Olmasa da Olur indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, 144 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Olmasa da Olur TIKLA PDF İNDİR !

Olmasa da Olur TIKLA PDF İNDİR !

"Biz kadınlar bazen en başından olmayanı oldurmaya çalışıyoruz. Böyle kodlanıyoruz. El attığımız her şeyi düzelteceğimize o kadar inanıyoruz ki 'onu da' düzelteceğimize emin oluyoruz. Ama eşek kadar adamlar değişmiyor, olmayandan da olmuyor. Ve evet ne yazık ki bizim bunu anlamamız için iyice sarsılmamız gerekiyor. Farkındayım çok zor; üzücü, gurur kırıcı, yorucu sıfırlanmak… Ama emin olun şahane yanları da var…"

Aslı T. Kızmaz ikinci romanında kendi ayakları üzerinde duran, hiç olmazsa buna çabalayan, sonunda "olmasa da olur" diyen delidolu bir kadının ayrıksı hikâyesine odaklanıyor.

Olmasa da Olur, Benden Ne Olur'un devamı olan eğlenceli, şen şakrak üslubuyla, roman kahramanının zihninde yarattığı hayali insanlarla, süratli ve nefis bir hikâye…

(Tanıtım Bülteninden)

Olmasa da Olur TIKLA PDF İNDİR !

13.04.2020

Eğlenceli

Bol bol güleceğiniz , okurken stres atacağınız ve feminizm kokan bir kitap...

Olmasa da Olur TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Olmasa da Olur, Aslı T. Kızmaz

Yorum Gönder