30 Kasım 2021

Bir Kedi, Bir Adam, İki Kadın Cuniçiro (Juniçiro) Tanizaki Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,7 TL
Yazarı: Cuniçiro (Juniçiro) Tanizaki
Çevirmen: Sinan Ceylan

Bir Kedi, Bir Adam, İki Kadın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cuniçiro (Juniçiro) Tanizaki olan ve Jaguar Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Kedi, Bir Adam, İki Kadın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Kedi, Bir Adam, İki Kadın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Kedi, Bir Adam, İki Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Bir Kedi, Bir Adam, İki Kadın Yazarı Kimdir ?

Bir Kedi, Bir Adam, İki Kadın yazarı Cuniçiro (Juniçiro) Tanizaki 'dır. Cuniçiro (Juniçiro) Tanizaki yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Bir Kedi, Bir Adam, İki Kadın PDF indir oku

Bir Kedi, Bir Adam, İki Kadın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Jaguar Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Kedi, Bir Adam, İki Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Bir Kedi, Bir Adam, İki Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Fukuko, tam da kocası Şozo ile yeni bir hayata başladığı günlerde kocasının eski karısı Şinako'dan bir mektup alır. Yuvası dağıldıktan sonra "kırık bir çanak" bile almayan bu kadın, duygu yüklü mektubunda tek bir şey istemektedir: Şozo'nun deliler gibi sevdiği kedisi Lili'yi.İlk bakışta, masum bir istektir elbette bu. Ne var ki Lili -tüm kediler gibi- girdiği hayatların en olmadık yerlerine kıvrılmıştır ve dâhil olduğu yaşamların karanlık köşelerinde gezinmeye başlar mektupla birlikte.

Biten ilişki için umut, diğeri içinse endişe kaynağıdır. Böylece, başlı başına bir kavram olmayı hak eden "kedi sevgisi"nden çok daha fazlasına dokunur Tanizaki. Zarif, yumuşacık bir üslupla insan ilişkilerinin girift yapısını, küçücük ayrıntıların -bir nesnenin, jestin veya bakışın- insan ruhunda yarattığı dönüşümleri, yalnızlığın ve sevginin türlü biçimlerini gösterir.

Yoğun tutkuların, tuhaf arzuların ve ince bir melankolinin ustası Tanizaki'nin Bir Kedi, Bir Adam, İki Kadın'ını Sinan Ceylan Japonca aslından çevirdi.

"Tanizaki en gözde yazarlarımdandır. Aşkı ve aşkın sapkın yönlerini anlatır kitapları."

-Henry Miller-

"Tanizaki, muhteşem bir yazar."

-Haruki Murakami-

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Kedi, Bir Adam, İki Kadın TIKLA PDF İNDİR !

16.11.2020

çok iyi

Japon edebiyatına ilgi duymamı sağladı bu kitap. Çok akıcı ve hisli. Okumanızı tavsiye ederim


15.09.2019

Sade ama güzel

Yazarın sade anlatımı var okuması rahat. İnsanların düşüncelerinde olayları nasıl farklı algıladıklarını da görebiliyorsunuz. Birinin yaptığına diğeri bambaşka anlamlar yükleyebiliyor. Tavsiye edilir


12.05.2019

Tavsiye Edilir.

Japon edebiyatının enteresan kurgusu ve akıcılığı ile kendisini merak ettiren güzel bir kitap.

Bir Kedi, Bir Adam, İki Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Bir Kedi, Bir Adam, İki Kadın, Cuniçiro (Juniçiro) Tanizaki

Yorum Gönder