26 Kasım 2021

Bab-ı Esrar Ahmet Ümit Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,7 TL
Yazarı: Ahmet Ümit
Çevirmen: Ahmet Ümit

Bab-ı Esrar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Ümit olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bab-ı Esrar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bab-ı Esrar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bab-ı Esrar TIKLA PDF İNDİR !

Bab-ı Esrar Yazarı Kimdir ?

Bab-ı Esrar yazarı Ahmet Ümit 'dır. Ahmet Ümit yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Bab-ı Esrar PDF indir oku

Bab-ı Esrar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bab-ı Esrar TIKLA PDF İNDİR !

Bab-ı Esrar TIKLA PDF İNDİR !

Senin olanı sana getirdim.

İngiltere'de yaşayan, İngiliz bir anne ve Türk bir babanın çocuğu Karen Kimya'nın yolu bir iş seyahati sebebiyle Konya'ya düşer. Hem işinde hem de özel hayatında çözmesi gereken dünyevi sorunlarıyla boğuşan Karen, Konya'da uhrevi gizemlerin de ortasında bulur kendini. Bir ırmak gibi akan doğrusal zamandan tüm zamanların iç içe geçtiği bir okyanusa yuvarlanan Karen'in elinden büyük bir derviş tutar. Bu derviş Şems-i Tebrizi'dir.

"Taşta kan vardı. İnsanların yüreklerinde nefret, dolunayda derin bir sükûnet..."

Bab-ı Esrar'da Ahmet Ümit'ten beklenen alışılagelmiş polisiye yazım etkisini yitirmiyorsa da bilinçli bir kararla bir adım geriye çekiliyor ve roman sırlarla dolu mistik bir dünyaya açılıyor. Din ile aşk, inanç ile sevda arasındaki ilişkiyi bambaşka bir açıdan gözlerimizin önüne serenBab-ı EsrarAhmet Ümit eserlerinin içinde farklı bir noktada duran parlak, derin bir roman.

Çoğu zaman mesele, Tanrı'nın ne olduğu değil, bizim onda ne gördüğümüzdür. Sevgi dolu olanlar merhameti görür, zalim olanlar şiddeti. Zeki olanlar aklı görür, aptal olanlar kör inancı, âlimler bilimi görür, cahiller mucizeyi.

(Tanıtım Bülteninden)

Bab-ı Esrar TIKLA PDF İNDİR !

20.06.2020

Çok iyi

Okunması gereken bir kitap...

Bab-ı Esrar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Bab-ı Esrar, Ahmet Ümit

Yorum Gönder