26 Kasım 2021

Mustafa Suphi Karanlıktan Aydınlığa Ahmet Kardam Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,15 TL
Yazarı: Ahmet Kardam
Çevirmen: Ahmet Kardam

Mustafa Suphi Karanlıktan Aydınlığa indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Kardam olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 408 sayfalık Mustafa Suphi Karanlıktan Aydınlığa eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mustafa Suphi Karanlıktan Aydınlığa ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mustafa Suphi Karanlıktan Aydınlığa TIKLA PDF İNDİR !

Mustafa Suphi Karanlıktan Aydınlığa Yazarı Kimdir ?

Mustafa Suphi Karanlıktan Aydınlığa yazarı Ahmet Kardam 'dır. Ahmet Kardam yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Mustafa Suphi Karanlıktan Aydınlığa PDF indir oku

Mustafa Suphi Karanlıktan Aydınlığa indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 408 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mustafa Suphi Karanlıktan Aydınlığa TIKLA PDF İNDİR !

Mustafa Suphi Karanlıktan Aydınlığa TIKLA PDF İNDİR !

Türkiye Komünist Partisi'nin kurucu lideri Mustafa Suphi'nin bir "şanlı tarihin" kurban-kahramanı olarak mitleştirilmesine karşılık, fikirlerinin ve izlediği politikanın belleklerden silindiğine, ona yönelik karalama ve karartma çabasının etkilerinin günümüze kadar uzandığına dikkat çeken Ahmet Kardam, bu kitapta Suphi'nin gerçek portresini çizmeye çalışıyor. Mustafa Suphi'nin 1915 öncesindeki "milliyetçiliğinin" ve "Türkçülüğünün" nasıl bir içeriği vardı?

Sovyet Rusyası'nda, 1918 1920 arasındaki üç yıllık mücadelesi sırasında sadece "propagandif nitelikte" yazılar mı yazmıştı, sadece bir "hareket adamı" mıydı, yoksa geliştirdiği kendine özgü görüşleri var mıydı? Bolşevik Partisi yönetiminden hangi konularda farklı görüşler savunuyordu? Komünist Enternasyonal onun örgütlediği TKP'nin kuruluş kongresini neden geçersiz saydı? Ankara hükümetine ve Mustafa Kemal'e bakışı nasıldı?

Türkiye'de sosyalist devrimi nasıl tasavvur ediyordu? Somut olarak neler yapmış, nasıl eylemişti? Sadece Türkiye solunun değil, Türkiye tarihinin önemli bir şahsiyeti hakkında, canlı ve düşündürücü bir politik-entelektüel biyografi.

(Tanıtım Bülteninden)

Mustafa Suphi Karanlıktan Aydınlığa TIKLA PDF İNDİR !Mustafa Suphi Karanlıktan Aydınlığa TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Mustafa Suphi Karanlıktan Aydınlığa, Ahmet Kardam

Yorum Gönder