27 Kasım 2021

Aspidistra George Orwell Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,1 TL
Yazarı: George Orwell
Çevirmen: Şemsa Yeğin

Aspidistra indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı George Orwell olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aspidistra eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aspidistra ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aspidistra TIKLA PDF İNDİR !

Aspidistra Yazarı Kimdir ?

Aspidistra yazarı George Orwell 'dır. George Orwell yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Aspidistra PDF indir oku

Aspidistra indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aspidistra TIKLA PDF İNDİR !

Aspidistra TIKLA PDF İNDİR !
İngiliz romancı George Orwell, Hayvan Çiftliği adlı siyasal masalında, zorbalığa dönüşen Stalin yönetimini yerden yere vurmuş; Bin Dokuz Yüz Seksen Dört adlı ünlü yapıtında da insanlığı belleksiz ve muhalefetsiz bir totaliter toplum tehlikesine karşı uyarmıştı. Ama bu iki büyük yapıtından önce, 1930'lar İngiltere'sinde 'sınıf atlama özlemi'ni benzersiz bir kara mizahla eleştirdiği Aspidistra romanını kaleme almıştı. Aspidistra, sınıf atlama özentisindeki dar gelirlilerin bir statü simgesi olarak gördükleri, evlerinden eksik etmedikleri çiçeksiz bir zambak türüdür. Bir reklâm ajansında metin yazarlığı yapan Gordon Comstock, kapitalizmin yutturmacası olarak gördüğü reklâmcılıktan nefret eder, orta sınıfın boğucu yaşamından kaçarak şairliğe soyunur. Bu uğurda sevgilisinden ayrılmayı bile göze alır; ama romanın sürpriz sonunu yine sevgilisi yaratacaktır.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 280

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 222

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Aspidistra TIKLA PDF İNDİR !

21.11.2020

Mükemmel

George Orwell'ın Hayvan çiftliği ve 1984 kitaplarından sonra okuduğum kitabı. Okuduğum ilk cümlesinden son cümlesine kadar içine alıp sürükleyen bir roman.


16.02.2013

İnsanlık olgusunu en yalın ve en yoğun anlatan yaz

Yazarın 1984, Hayvan Çiftliği ve Aspidistra gibi üç önemli ve büyük eserini okumuş biri olarak, Orwell´in önünde saygıyla eğilmemek mümkün değil. Gerçeği olanca çıplaklığıyla anlatıp, insanı sıkmamak ve ümitsizliğe yol açmamak kolay iş değil. Benim büyük yazar tanımım Orwell´la birebir uyuşuyor. Büyük yazar beylik laflar etmez gerçeği en yalın en çıplak ama estetik yanıyla ortaya koyar...


12.02.2013

10/10

Hayatın gerçek yüzünü görüp hayallerden soyutlanmak isteyenlerin okuması gereken bir kitap. Genel olarak değil, içinde bulunduğum kesim adına konuşmam gerekirse. 20´li yaşlarındaki bir gencin anlamakta oldukça güçlük çekeceği zorlukları barındırıyor bünyesinde.

Aspidistra TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Aspidistra, George Orwell

Yorum Gönder