29 Kasım 2021

Arkası Mutlaka Gelir Ayşegül Devecioğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Ayşegül Devecioğlu
Çevirmen: Ayşegül Devecioğlu

Arkası Mutlaka Gelir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayşegül Devecioğlu olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 120 sayfalık Arkası Mutlaka Gelir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Arkası Mutlaka Gelir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Arkası Mutlaka Gelir TIKLA PDF İNDİR !

Arkası Mutlaka Gelir Yazarı Kimdir ?

Arkası Mutlaka Gelir yazarı Ayşegül Devecioğlu 'dır. Ayşegül Devecioğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Arkası Mutlaka Gelir PDF indir oku

Arkası Mutlaka Gelir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 120 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Arkası Mutlaka Gelir TIKLA PDF İNDİR !

Arkası Mutlaka Gelir TIKLA PDF İNDİR !

"Mırıltı kesintisizdi. Çok uzaklardan geliyordu; sanki durmadan yağmur yağan, yine de suyun aç toprağı beslemeye yetmediği bir yerden... Bazen bir yakarışa, bazen ağlamaya, bazen inlemeye benzeyerek uzayıp gidiyordu. Şimdiye kadar duyduğu bütün seslerden farklıydı. İnsan aklının sınırları içinde düşünmüştü; mırıltı yaralı toprağı yatıştırmaya, sakinleştirmeye mi çalışıyordu? Sonra yanıldığını anladı. Yeni gelenlerin kulaklarına fısıldanan kindar bir ninniydi bu, anlatılmaz, dile gelmez yıkımların dehşetli ezgisi."
Yedi öyküyü bir araya getiren Arkası Mutlaka Gelir, Ayşegül Devecioğlu koleksiyonunun yedinci kitabı.

(Tanıtım Bülteninden)

Arkası Mutlaka Gelir TIKLA PDF İNDİR !Arkası Mutlaka Gelir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Arkası Mutlaka Gelir, Ayşegül Devecioğlu

Yorum Gönder