29 Kasım 2021

Aforizmalar Franz Kafka Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Franz Kafka
Çevirmen: Osman Çakmakçı

Aforizmalar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Franz Kafka olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aforizmalar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aforizmalar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aforizmalar TIKLA PDF İNDİR !

Aforizmalar Yazarı Kimdir ?

Aforizmalar yazarı Franz Kafka 'dır. Franz Kafka yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Aforizmalar PDF indir oku

Aforizmalar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aforizmalar TIKLA PDF İNDİR !

Aforizmalar TIKLA PDF İNDİR !
Kafka, içinde yaşadığı dönemin, o dönemin olaylarının değil, gelmiş geçmiş tüm zamanların toplumsal mekanizmalarının yarattığı yalnızlığı, anlamsızlığı betimlemiştir. Kuşkusuz, karanlık bir tablodur bu. Bu karanlık tabloyu aydınlatan ise Kafka Güneşi'dir. Bu kitap, Kafka'nın ardında bıraktığı tamamlanmış ender elyazmalarından biridir. Tüm aforizmalar Kafka tarafından tek tek numaralandırılmıştır. Max Brod, altısı, küçük okul defterlerine yazılmış aforizmalardan, kısa öykücüklerden, çeşitli konulardan oluşan bu elyazmaları "yığınını" Taşrada Düğün Hazırlıkları başlığıyla tek bir kitapta toplamıştır. Daha sonraları birçok ülkede, bu kitaptan küçük başka kitaplar üretilmiştir: Babaya Mektup ve Aforizmalar gibi. Bu kitaptaki aforizmaların tam olarak ne zaman yazıldığını bilmiyoruz. Ferit Edgü'nün önsözünden.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 109

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 21

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Aforizmalar TIKLA PDF İNDİR !

22.10.2019

kafka okunmalı

Aforizmalar kitabında okuduğum en güzel Kafka eserlerindendir. Aforizmada insan,hayat,cennet,günah ,hakikat,ölüm gibi kavramlar öne çıkıyor. bahsedilen temalar çoüunlukla kayıtsızlık, kısıtlanma, özgürlük sorgulamasıyla birlikte pozitif ve negatif özgürlük kavramları,soyutlanma, Kafka'nın hedef ve süreç konusundaki düşünceleri, Tanrı inancı konusundaki cereyanlarından oluşur.Kafka sevenlerin kitaplığında mutlaka bulunması gereken bir kitap


12.03.2019

OKUYUN HARİKA BİR KİTAP

BU KİTABI OKUMAYA BAŞLAYAN HERKES FRANZ KAFKANIN BU VE BUNUN GİBİ DİĞER KİTAPLARINI ELİNDEN DÜŞÜRMEYECEK VE MERAKLA OKUMAK İÇİN BİR VAKİT BULACAK BİR VAKİT AYIRMAK İSTEYECEK.BENCE SİZDE AFORİZMALARI ALIN VE OKUYUN.SADECE AFORİZMALARI DEĞİL FRANZ KAFKANIN DİĞER ESERLERİNİ DE ALIP OKUMALISINIZ.BEN BİR KİTAP KURDU OLARAK SİZLERE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM    :D =)

Aforizmalar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Aforizmalar, Franz Kafka

Yorum Gönder