29 Kasım 2021

Güneşi Söndürmem Gerek Emre Gül Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Emre Gül
Çevirmen: Emre Gül

Güneşi Söndürmem Gerek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emre Gül olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Güneşi Söndürmem Gerek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Güneşi Söndürmem Gerek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Güneşi Söndürmem Gerek TIKLA PDF İNDİR !

Güneşi Söndürmem Gerek Yazarı Kimdir ?

Güneşi Söndürmem Gerek yazarı Emre Gül 'dır. Emre Gül yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Güneşi Söndürmem Gerek PDF indir oku

Güneşi Söndürmem Gerek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Güneşi Söndürmem Gerek TIKLA PDF İNDİR !

Güneşi Söndürmem Gerek TIKLA PDF İNDİR !

Işığa ihtiyaç duyduğun her gün için bir yıldız karala gökyüzüne. Umut'un mükemmele yakın hayatı, yaşadığı bir olay sonrasında değişir. Kendi içinde hesaplaşmaya çalışırken hiç de beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalır. Artık iki seçeneği vardır: Ya bu gerçeği kabul edip hayatına kaldığı yerden devam edecek ya da bu gerçeğin acısına kendini mahkûm edecektir. Umut, her şeyin düzeldiğini sandığında ise yakınlarıyla ilgili öğrendiği acı gerçekle yeni bir yol ayrımına girer. Yalanlar ve kabul edilmesi güç gerçeklerin hüküm sürdüğü bir hayatta, mücadeleye nasıl devam edersiniz?
Kalbime damla damla düşen acılar, günden güne etkisini gösteren güçlü bir zehirdi ve biliyordum bu zehrin er ya da geç vücudumu yok edeceğini. Hazırdım. Her şeye…

(Tanıtım Bülteninden)

Güneşi Söndürmem Gerek TIKLA PDF İNDİR !

03.11.2020

bayıldım

mutlaka okumanız gereken bir seri


22.10.2020

mükemmel

kitap çok akıcı ve baya güzel kitap


12.10.2020

Mükemmel

Çok güzel ve akıcı bir kitap severek okudum

Güneşi Söndürmem Gerek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Güneşi Söndürmem Gerek, Emre Gül

Yorum Gönder