29 Kasım 2020

Pinball 1973 Haruki Murakami Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,8 TL
Yazarı: Haruki Murakami
Çevirmen: Ali Volkan Erdemir

Pinball 1973 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Haruki Murakami olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 144 sayfalık Pinball 1973 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Pinball 1973 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Pinball 1973 TIKLA PDF İNDİR !

Pinball 1973 Yazarı Kimdir ?

Pinball 1973 yazarı Haruki Murakami 'dır. Haruki Murakami yazdığı bu eserle Franz Kafka Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Pinball 1973 PDF indir oku

Pinball 1973 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 144 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Pinball 1973 TIKLA PDF İNDİR !

Pinball 1973 TIKLA PDF İNDİR !

İyi oyunlar!

Bir pinball makinesinden hiçbir şey kazanamayız. Sayıya dönüştürülmüş gurur dışında. Öte yandan kaybedeceklerimiz gerçekten de çok fazladır.

Siz pinball makinesinin başında tükenmeye devam ederken bir başkası Proust okuyor olabilir. Bir diğeri açık hava sinemasında kız arkadaşıyla İz Peşinde filmini izlerken arabasında onunla oynaşıyor olabilir. İşte bu adamlar belki de dönemlerinindikkat çeken yazarları ya da mutlu kocaları olacak kişilerdir.

Pinball makinesi sizi bir yere götürmez. Olsa olsa en fazla replay ışığı yanar. Replay, replay, replay… Kim bilir, belki de pinball makinesinin asıl amacı sonsuzluğu göstermektir.

Haruki Murakami'nin yazdığı ikinci roman olan Pinball 1973 yazarın kült romanlarında karşımıza çıkan temaların tohumlarını atan hikâyelere götürüyor bizi. Kız arkadaşı genç yaşta ölenkahramanımız, gençliğinde saatler, günler boyunca oynadığıpinball makinesinin peşine düşüyor. Murakami'nin sonrakiromanlarında yeniden karşımıza çıkacak olan Fare, anlamsızlıkla savaşıyor, aşkın sınırlarını keşfediyor.

Murakami ise daha otuzlu yaşlarının başında yazdığı bu romanla uzun yıllar boyunca bizi büyüleyecek edebiyatının temellerini sağlamlaştırmaya başlıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Pinball 1973 TIKLA PDF İNDİR !Pinball 1973 TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder