29 Kasım 2020

Bir Nefes Gibi Ferzan Özpetek Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,28 TL
Yazarı: Ferzan Özpetek
Çevirmen: Neval Barlas

Bir Nefes Gibi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ferzan Özpetek olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 160 sayfalık Bir Nefes Gibi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Nefes Gibi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Nefes Gibi TIKLA PDF İNDİR !

Bir Nefes Gibi Yazarı Kimdir ?

Bir Nefes Gibi yazarı Ferzan Özpetek 'dır. Ferzan Özpetek yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Bir Nefes Gibi PDF indir oku

Bir Nefes Gibi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 160 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Nefes Gibi TIKLA PDF İNDİR !

Bir Nefes Gibi TIKLA PDF İNDİR !

… hayat bir nefes gibi akıp gidiyor. Ve geride yalnızca, isteyip de yapamadıklarımızın özlemiyle, bizi biz yapan tüm yaşanmışlıkların farkındalığı kalıyor.

Sergio ile Giovanna, güneşli bir pazar günü evlerinde bir dostlar sofrası kurma hazırlığındayken ansızın karşılarında davetsiz bir misafir bulurlar: Kapılarını çalan yorgun görünümlü yaşlı kadın Elsa Corti'dir ve uzaklardan, İstanbul'dan gelmiştir. Yaklaşık yarım asrı bulan sürgün yıllarının ardından ülkesine dönen Elsa Corti'nin evinin yeni sahiplerine anlatacakları, ama daha önemlisi, yıllardır görmediği ablasına, hayatının aşkıyla ilgili söyleyecekleri vardır…

Ferzan Özpetek, okurlarını Roma ile İstanbul, şimdi ile geçmiş arasında, iç içe geçen yaşamların ve yazgıların hükmettiği gizemli bir yolculuğa çıkarıyor. Et ve tırnak gibiyken yıllar önce meydana gelen bir olayla yollarını ayıran iki kız kardeşin karanlık sırları etrafında örülenBir Nefes Gibi, tutkularına esir düşenleri, kadere meydan okuyanları, sevgiyi, ihaneti ve her şeye rağmen yılların tüketemediği umudu anlatıyor…

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Nefes Gibi TIKLA PDF İNDİR !

14.10.2020

Rahat okunuyor

Çok rahat okunan güzel bir kitap ama film yapmaya çok daha müsait.


12.10.2020

Harika

Bir solukta okunacak kitap


11.10.2020

İlginç

Filmleri gibi kitabın da çok başarılı olduğunu düşünüyorum

Bir Nefes Gibi TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder