29 Kasım 2020

Kirpinin Zarafeti Muriel Barbery Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,6 TL
Yazarı: Muriel Barbery
Çevirmen: Işık Ergüden

Kirpinin Zarafeti indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Muriel Barbery olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kirpinin Zarafeti eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kirpinin Zarafeti ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kirpinin Zarafeti TIKLA PDF İNDİR !

Kirpinin Zarafeti Yazarı Kimdir ?

Kirpinin Zarafeti yazarı Muriel Barbery 'dır. Muriel Barbery yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kirpinin Zarafeti PDF indir oku

Kirpinin Zarafeti indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kirpinin Zarafeti TIKLA PDF İNDİR !

Kirpinin Zarafeti TIKLA PDF İNDİR !
Paris'in merkezinde, gösterişli bir apartmanda, müzik, resim ve felsefe meraklısı, Rus edebiyatı ve Japon sineması tutkunu elli dört yaşında bir kapıcı kadın. Son derece zeki ve üstün yetenekli ama içe dönük ve yaş gününde intihar etmeyi planlayan on iki yaşında bir kız çocuğu. Utangaç bu iki özel insanı birleştir en bağ binaya yeni taşınan kibar Japon beyefendisi olacaktır. Sessiz insanların zengin iç dünyalarında gelişen, göze çarpmayan güzellikleri yücelten, sınıflar ve nesiller ötesi bir dostluğu konu edinen Kirpinin Zarafeti, pek çok ülkede yayımlanmış, milyonlarca okura ulaşmış, zarif ve etkileyici bir roman.
"Her şeyin, özellikle de hayata dair mutlak olguların ne kadar pamuk ipliğine bağlı olduğunu gösteren nefis bir kitap."
-Le Soir-
"Barbery hayatın küçük keyiflerini, her şeyin Marcel P

Yorum Gönder