2 Ekim 2023

Yakup Şevki Karaalioğlu - Erken Göçmüş Rizeli Bir Tabip Yusuf Kenan Karaalioğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,5 TL
Yazarı: Yusuf Kenan Karaalioğlu
Çevirmen: İsmail Kara

Yakup Şevki Karaalioğlu - Erken Göçmüş Rizeli Bir Tabip indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yusuf Kenan Karaalioğlu olan ve Dergah Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yakup Şevki Karaalioğlu - Erken Göçmüş Rizeli Bir Tabip eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yakup Şevki Karaalioğlu - Erken Göçmüş Rizeli Bir Tabip ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yakup Şevki Karaalioğlu - Erken Göçmüş Rizeli Bir Tabip TIKLA PDF İNDİR !

Yakup Şevki Karaalioğlu - Erken Göçmüş Rizeli Bir Tabip Yazarı Kimdir ?

Yakup Şevki Karaalioğlu - Erken Göçmüş Rizeli Bir Tabip yazarı Yusuf Kenan Karaalioğlu 'dır. Yusuf Kenan Karaalioğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Yakup Şevki Karaalioğlu - Erken Göçmüş Rizeli Bir Tabip PDF indir oku

Yakup Şevki Karaalioğlu - Erken Göçmüş Rizeli Bir Tabip indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dergah Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yakup Şevki Karaalioğlu - Erken Göçmüş Rizeli Bir Tabip TIKLA PDF İNDİR !

Yakup Şevki Karaalioğlu - Erken Göçmüş Rizeli Bir Tabip TIKLA PDF İNDİR !
Rize kitapları serimizden yayınladığımız bu çalışma, hem Osmanlı hem Cumhuriyet dönemine tanıklık etmiş, iki dönemin de zorluklarını ve imkânlarını görmüş, bazı sanat ve edebiyat dallarında faaliyet göstermiş Rizeli Yakup Şevki Karaalioğlu'nun hayat hikâyesine, sanat üslubuna ve yayımlanmamış eserlerine eğiliyor.

Bu kitapla birlikte Türkiye'nin yakın geçmişinde merkezin uzağındaki önemli kişilerden birini daha gün yüzüne çıkarmış oluyoruz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 80

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Dergah Yayınları Yakup Şevki Karaalioğlu - Erken Göçmüş Rizeli Bir Tabip TIKLA PDF İNDİR !Yakup Şevki Karaalioğlu - Erken Göçmüş Rizeli Bir Tabip TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Yakup Şevki Karaalioğlu - Erken Göçmüş Rizeli Bir Tabip, Yusuf Kenan Karaalioğlu

Yorum Gönder