29 Ekim 2023

Üzgünüm Annem Nur Orhan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Nur Orhan
Çevirmen: Nur Orhan

Üzgünüm Annem indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nur Orhan olan ve Türdav Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Üzgünüm Annem eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Üzgünüm Annem ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Üzgünüm Annem TIKLA PDF İNDİR !

Üzgünüm Annem Yazarı Kimdir ?

Üzgünüm Annem yazarı Nur Orhan 'dır. Nur Orhan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Üzgünüm Annem PDF indir oku

Üzgünüm Annem indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Türdav Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Üzgünüm Annem TIKLA PDF İNDİR !

Üzgünüm Annem TIKLA PDF İNDİR !
Ömer, büyüme çağında babasıyla devamlı ters düşen, mücadele içine giren, babasının kafasındaki gibi bir kişi olmayı bir türlü başaramamış bir gençtir.

Babasını anlamaya çalışmasına karşın, ondan devamlı olarak baskı görmüştür. Onun babasıyla olan bu durumu, bazı yanlış işler yapmasına neden olmuştur. Bu yüzden annesini de çok üzmüştür, ama en büyük destekçisi yine annesidir.

Ömer'in çevresinde ve ailesinde gelişen olaylar, onun hiç beklemediği bir şekilde ilerlemiştir. Yaşadığı olaylar ve hayat şartları onun daha da olgunlaşmasını, hayata daha iyi hazırlanmasını sağlamıştır.

Ömer, artık hayatta başarıyı yakalamış bir gençtir.

Bu kitabı okurken Ömer'in çektiği sıkıntıları, hayat hikâyesini onun kendi kaleminden öğrenecek ve ona siz de hak vereceksiniz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 144

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Türdav Yayınları Üzgünüm Annem TIKLA PDF İNDİR !Üzgünüm Annem TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Üzgünüm Annem, Nur Orhan

Yorum Gönder