28 Ekim 2023

Canlı Öyküler Muzaffer Azazi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Muzaffer Azazi
Çevirmen: Muzaffer Azazi

Canlı Öyküler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Muzaffer Azazi olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Canlı Öyküler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Canlı Öyküler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Canlı Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Canlı Öyküler Yazarı Kimdir ?

Canlı Öyküler yazarı Muzaffer Azazi 'dır. Muzaffer Azazi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Canlı Öyküler PDF indir oku

Canlı Öyküler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Canlı Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Canlı Öyküler TIKLA PDF İNDİR !
Zeynep: "Hocam hatırlıyor musunuz? Sınıfa girdiğinizde; 'Günaydın hanım efendiler, bey efendiler; nasılsınız?' diye başlardınız. Her fırsatta erkek arkadaşlarımıza; 'kız arkadaşlarınıza nazik davranmalısınız; onlar nadide çiçeklerdir!' derdiniz. O güne kadar duymadığımız sözleri sizden duymuştuk; bu yüzden belleğimize kazındı; sizi hiç unutamadık!" dedi.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 233

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cinius Canlı Öyküler TIKLA PDF İNDİR !Canlı Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Canlı Öyküler, Muzaffer Azazi

Yorum Gönder