31 Ekim 2023

Ülkesizler Düşüncede -1 İbrahim Ayğırcı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,7 TL
Yazarı: İbrahim Ayğırcı
Çevirmen: İbrahim Ayğırcı

Ülkesizler Düşüncede -1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İbrahim Ayğırcı olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ülkesizler Düşüncede -1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ülkesizler Düşüncede -1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ülkesizler Düşüncede -1 TIKLA PDF İNDİR !

Ülkesizler Düşüncede -1 Yazarı Kimdir ?

Ülkesizler Düşüncede -1 yazarı İbrahim Ayğırcı 'dır. İbrahim Ayğırcı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Ülkesizler Düşüncede -1 PDF indir oku

Ülkesizler Düşüncede -1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ülkesizler Düşüncede -1 TIKLA PDF İNDİR !

Ülkesizler Düşüncede -1 TIKLA PDF İNDİR !
Sosyalistler karamsardır, kapitalistler endişelidir. Sosyalistler servetle paylaşım taraftarı görünürken, kapitalistler pınarın başını tutanlara sadece servet hakkı verme taraftarı görünmektedir.

Sosyalistler karamsardır çünkü hayalleri yıkılmış ve sosyalizm gerçekleşmemiştir. Kapitalistler endişelidir çünkü biriken malı tutmak ve korumak artık bin bir dert olmaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 207

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cinius Ülkesizler Düşüncede -1 TIKLA PDF İNDİR !Ülkesizler Düşüncede -1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Ülkesizler Düşüncede -1, İbrahim Ayğırcı

Yorum Gönder