26 Ekim 2023

Tek Bir Gece Memet Türkkan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Memet Türkkan
Çevirmen: Leyla Akgül

Tek Bir Gece indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Memet Türkkan olan ve La Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tek Bir Gece eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tek Bir Gece ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tek Bir Gece TIKLA PDF İNDİR !

Tek Bir Gece Yazarı Kimdir ?

Tek Bir Gece yazarı Memet Türkkan 'dır. Memet Türkkan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Tek Bir Gece PDF indir oku

Tek Bir Gece indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. La Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tek Bir Gece TIKLA PDF İNDİR !

Tek Bir Gece TIKLA PDF İNDİR !
Şefik, kadının ensesindeki saçları yukarı topladı, fermuarı çekti. Ancak saçlarını koyvermeden dudaklarını ensesine koydu ve gezdirdi. Zeliha o anda ilkin gözlerini yumdu, sanki bütün hücreleri alevlenmişti. Bir cesaretle döndü Şefik'e sarıldı. Tam nefessiz kalmak üzereyken bıraktı, kaba kaba soluyordu, gözlerini açtı ve başını kısa bir süre Şefik'in boynuna yaslayıp sakinleşti.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: La Kitap Tek Bir Gece TIKLA PDF İNDİR !

27.12.2016

Ters Köşe

İnsanı sevgi, duygular, kadınlık, erkeklik, cesaret üzerine düşündüren tam ters köşe eden bir roman. Bir solukta okunan cinsten.

Tek Bir Gece TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Tek Bir Gece, Memet Türkkan

Yorum Gönder