27 Ekim 2023

Şüpheli Ölüm İrina Andreeva Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,01 TL
Yazarı: İrina Andreeva
Çevirmen: İrina Andreeva

Şüpheli Ölüm indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İrina Andreeva olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şüpheli Ölüm eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şüpheli Ölüm ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şüpheli Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Şüpheli Ölüm Yazarı Kimdir ?

Şüpheli Ölüm yazarı İrina Andreeva 'dır. İrina Andreeva yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Şüpheli Ölüm PDF indir oku

Şüpheli Ölüm indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şüpheli Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Şüpheli Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Kızının ölümünü kabullenmeyen Lilia, kendini içkiye verip beklemediği şekilde eline silah alır. Mahvettiği kaderinden kaçmak için memleketini terk etmek zorundadır. Başka çaresi olmadığını düşünen Lilia, Soçi'de yaşayan, bilinmez sebeplerden kaybolan ikiz kardeşinin kimliğine bürünür. Çıkmaz yollara giren Lilia hayatta kalmayı başaracak mı? Ona deli gibi aşık olan Stefan eski kimliğini kazanmasına yardımcı olacak mı?

"Biri beni vicdan damarlarıyla örülmüş idam ipinden kurtarır mı?" Lilia

"Ölüme ilaç bulacağım." Stefan

"Dokunmayan el tarafından işkence ediliyordum o an… Boncuk boncuk terlemeye başladım… İçim çekildi… "Ailen var mı?" soruldu. Kızardım. Bozardım. Emindim kaçırdığım gözlerimin vahşetten bahsettiğini... Ben görüyordum… Bir günü değil… On günü değil… Yılları… Yılların kabuğunda ailemden cehennem karelerin tıkıştığını… Karaya düşmüş balık gibi titriyordum… Asabiyetten terim zehir kokuyordu… Beynimin cenaze ritmiyle uğulduyordu… Gözlerimi yumdum… Varlığımdan seken bıçak beynimde… Yaşamaktan korkuyorum…

(Tanıtım Bülteninden)

Şüpheli Ölüm TIKLA PDF İNDİR !Şüpheli Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Şüpheli Ölüm, İrina Andreeva

Yorum Gönder