28 Ekim 2023

Öğretmenim Ama Değilim Banu Tümürözü Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,19 TL
Yazarı: Banu Tümürözü
Çevirmen: Banu Tümürözü

Öğretmenim Ama Değilim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Banu Tümürözü olan ve Semerci Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Öğretmenim Ama Değilim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Öğretmenim Ama Değilim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Öğretmenim Ama Değilim TIKLA PDF İNDİR !

Öğretmenim Ama Değilim Yazarı Kimdir ?

Öğretmenim Ama Değilim yazarı Banu Tümürözü 'dır. Banu Tümürözü yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Öğretmenim Ama Değilim PDF indir oku

Öğretmenim Ama Değilim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Semerci Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Öğretmenim Ama Değilim TIKLA PDF İNDİR !

Öğretmenim Ama Değilim TIKLA PDF İNDİR !
Hayatımda ilk, belki de son olacak bu küçücük kitabımda çok sevdiğim öğretmenlik mesleğini yüreğimin ta içinden, istediğim gibi yapamamamın sıkıntısını dile getirmek istedim. Benimle aynı sıkıntıyı paylaşan Türkiye'min farklı bölgelerindeki meslektaşlarımla konuşup dertleşemeyeceğim için; kitabımla onlara ulaşmak ve onlarla dertleşmek istedim.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 41

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Semerci Yayınları Öğretmenim Ama Değilim TIKLA PDF İNDİR !Öğretmenim Ama Değilim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Öğretmenim Ama Değilim, Banu Tümürözü

Yorum Gönder