26 Ekim 2023

Nisyan Düşen Gölge Meserret Diriöz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,0 TL
Yazarı: Meserret Diriöz
Çevirmen: Erol Cihangir

Nisyan Düşen Gölge indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Meserret Diriöz olan ve Doğu Kütüphanesi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Nisyan Düşen Gölge eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nisyan Düşen Gölge ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nisyan Düşen Gölge TIKLA PDF İNDİR !

Nisyan Düşen Gölge Yazarı Kimdir ?

Nisyan Düşen Gölge yazarı Meserret Diriöz 'dır. Meserret Diriöz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Nisyan Düşen Gölge PDF indir oku

Nisyan Düşen Gölge indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğu Kütüphanesi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nisyan Düşen Gölge TIKLA PDF İNDİR !

Nisyan Düşen Gölge TIKLA PDF İNDİR !
Klasik Türk Edebiyatı araştırma ve tarihleri sahasının mümtaz simalarından biri olan Meserret Diriöz, klasik edebiyat metin tahlillerine mukayese metoduyla getirdiği bakış biçimiyle sahasında ayrıcalıklı bir yere sahiptir. Ona göre tam bir edebiyat tarihinin yazılabilmesi, edebiyat metinlerinin özellikle de İran edebiyat örneklerinin titiz bir karşılaştırılmasıyla mümkündür.

Bu yolda telif eserlerinin yanında, pek çok makale, bildiri metni, tercüme ve ansiklopedi maddesi kaleme alan Meserret Diriöz, Nisyana Düşen gölge ismiyle onun hatırasına yayınlanan bu eser, Meserret hanımın konuyla ilgili tahlil ve tetkikleriyle araştırmacılara olduğu kadar, öğrenciler için de temel başvuru kaynaklarından biridir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 400

Baskı Yılı: 2019


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğu Kütüphanesi Nisyan Düşen Gölge TIKLA PDF İNDİR !Nisyan Düşen Gölge TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Nisyan Düşen Gölge, Meserret Diriöz

Yorum Gönder