28 Ekim 2023

Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim Hakan Urgancı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,04 TL
Yazarı: Hakan Urgancı
Çevirmen: Hakan Urgancı

Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hakan Urgancı olan ve Destek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim TIKLA PDF İNDİR !

Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim Yazarı Kimdir ?

Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim yazarı Hakan Urgancı 'dır. Hakan Urgancı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim PDF indir oku

Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Destek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim TIKLA PDF İNDİR !

Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim TIKLA PDF İNDİR !
Moldovalı bir bakıcı kız, yaşlı ve hasta bir emekli spiker aracılığıyla gelecekten haberler alıyor. Yaşı geçmiş bir ev kızı, internette hayatının aşkını buluyor. Ancak, adam fazla mı mükemmel ne? Genç bir işadamının gardırobu bir hayalet tarafından ele geçiriliyor. Yıl 2087. Sevgililer Günü. Bir kadın terörist, hayatının en büyük sınavını veriyor. Ülkenin en medyatik yıldızları, bir psikopat tarafından esir tutularak hayatları pahasına sanal medyada yarıştırılıyor. İntihara meyilli genç bir yazar, bir şans hapı alıyor, hapı yutuyor!

Pek çoğumuz, bize ait olmayan, çalıntı hayatlar yaşıyor gibiyiz... Sanki bize tamamen yabancı bir evrene doğmuş gibiyiz. Bu kitapta hiçbir öykü, göründüğü gibi değil... Bu kitapta hiçbir hayat, arzulandığı gibi değil. Bazen kendinizin bile sandığınız kişi olmayabileceğinizi hiç düşündünüz mü? Kimsiniz peki? Çevirin sayfaları. Yalnız uyarmadı demeyin! Eğer aradığınız mutlu sonlarsa, bu o kitap değil bebeğim...
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 304

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 198

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Destek Yayınları Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim TIKLA PDF İNDİR !Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim, Hakan Urgancı

Yorum Gönder