27 Ekim 2023

Musahabat-ı Leyliye Nuran Özlük Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Nuran Özlük
Çevirmen: Yusuf Günbaş

Musahabat-ı Leyliye indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nuran Özlük olan ve Hiperlink yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Musahabat-ı Leyliye eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Musahabat-ı Leyliye ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Musahabat-ı Leyliye TIKLA PDF İNDİR !

Musahabat-ı Leyliye Yazarı Kimdir ?

Musahabat-ı Leyliye yazarı Nuran Özlük 'dır. Nuran Özlük yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Musahabat-ı Leyliye PDF indir oku

Musahabat-ı Leyliye indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hiperlink yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Musahabat-ı Leyliye TIKLA PDF İNDİR !

Musahabat-ı Leyliye TIKLA PDF İNDİR !
Türk edebiyatında kendi okurunu yetiştiren ve bu nedenle Hace-i Evvel olarak nitelendirilen Ahmet Mithat Efendi'nin çeşitli konuları bir arada ele alan Musahabat-ı Leyliye'si üzerinden görüş ve değerlendirmeleri…

Eğitimden, evlilik-bekâlık meselelerine, çocuğa bakışımızdan evlerde kullanılan elektriğin gündelik yaşam üzerindeki etkisine kadar pek çok bireysel ve toplumsal meselelere değinen Ahmet Mithat Efendi'nin söz konusu yazıları ile toplumsal değişimin izleri de sürülebilmektedir.

Geçmişe düşürülen bu ışıkla günümüz ve gelecek daha da aydınlatılabilecektir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 320

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Hiperlink Musahabat-ı Leyliye TIKLA PDF İNDİR !Musahabat-ı Leyliye TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Musahabat-ı Leyliye, Nuran Özlük

Yorum Gönder