2 Ekim 2023

Mimar Sinan-Dünya Yapı Sanatının En Büyük Ustası Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,94 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Mimar Sinan-Dünya Yapı Sanatının En Büyük Ustası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Sancak yayınevinin yayınlamış olduğu, 103 sayfalık Mimar Sinan-Dünya Yapı Sanatının En Büyük Ustası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mimar Sinan-Dünya Yapı Sanatının En Büyük Ustası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mimar Sinan-Dünya Yapı Sanatının En Büyük Ustası TIKLA PDF İNDİR !

Mimar Sinan-Dünya Yapı Sanatının En Büyük Ustası Yazarı Kimdir ?

Mimar Sinan-Dünya Yapı Sanatının En Büyük Ustası yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Mimar Sinan-Dünya Yapı Sanatının En Büyük Ustası PDF indir oku

Mimar Sinan-Dünya Yapı Sanatının En Büyük Ustası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sancak yayınevi tarafından yayınlanan, 103 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mimar Sinan-Dünya Yapı Sanatının En Büyük Ustası TIKLA PDF İNDİR !

Mimar Sinan-Dünya Yapı Sanatının En Büyük Ustası TIKLA PDF İNDİR !

Mimar Sinan 92 Cami, 52 mescit, 55 medrese, 7 darül-kurra, 20 türbe, 17 imaret, darüşşifa (hastane) 6 su yolu, 10 köprü, 20 kervansaray, 36 saray, 8 mahzen ve 48 de hamam olmak üzere 365 eser vermiştir.

(Tanıtım Bülteninden)

Mimar Sinan-Dünya Yapı Sanatının En Büyük Ustası TIKLA PDF İNDİR !Mimar Sinan-Dünya Yapı Sanatının En Büyük Ustası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Mimar Sinan-Dünya Yapı Sanatının En Büyük Ustası,

Yorum Gönder