2 Ekim 2023

Kıraç Gökyüzü E. E. Sule Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,9 TL
Yazarı: E. E. Sule
Çevirmen: E. E. Sule

Kıraç Gökyüzü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı E. E. Sule olan ve Ayrıntı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kıraç Gökyüzü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kıraç Gökyüzü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kıraç Gökyüzü TIKLA PDF İNDİR !

Kıraç Gökyüzü Yazarı Kimdir ?

Kıraç Gökyüzü yazarı E. E. Sule 'dır. E. E. Sule yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kıraç Gökyüzü PDF indir oku

Kıraç Gökyüzü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ayrıntı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kıraç Gökyüzü TIKLA PDF İNDİR !

Kıraç Gökyüzü TIKLA PDF İNDİR !
Ergenlik çağındaki yetenekli Murtala, şiddetli çatışmalar ve ailesinin başına gelenlerden dolayı değer verdiği her şeyi yitirme tedidiyle karşı karşıya kalır. Hem hakiki hem de hayali canavarlar tarafından kovalanırken sağduyusunu ve yaşanabilir bir gelecek duygusunu korumaya çalışır. Kentin yıkıntılarında izler arar, yanıtların peşine düşer. Nijerya'nın kuzeyindeki modern yaşama dair eşsiz içgörüler sunar. Dinsel çatışmaları ele alışındaki ezber bozan diliyle, yazar E. E. Sule bu romanda, geçiş halindeki bir toplumun etkileyici bir portresini çiziyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 352

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ayrıntı Yayınları Kıraç Gökyüzü TIKLA PDF İNDİR !Kıraç Gökyüzü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kıraç Gökyüzü, E. E. Sule

Yorum Gönder