28 Ekim 2023

Hasan Hüseyin Korkmazgil - Yaşamı-Sanatı Mehmet Aydın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Mehmet Aydın
Çevirmen: Mehmet Aydın

Hasan Hüseyin Korkmazgil - Yaşamı-Sanatı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Aydın olan ve İlkim Ozan Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hasan Hüseyin Korkmazgil - Yaşamı-Sanatı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hasan Hüseyin Korkmazgil - Yaşamı-Sanatı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hasan Hüseyin Korkmazgil - Yaşamı-Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Hasan Hüseyin Korkmazgil - Yaşamı-Sanatı Yazarı Kimdir ?

Hasan Hüseyin Korkmazgil - Yaşamı-Sanatı yazarı Mehmet Aydın 'dır. Mehmet Aydın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hasan Hüseyin Korkmazgil - Yaşamı-Sanatı PDF indir oku

Hasan Hüseyin Korkmazgil - Yaşamı-Sanatı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İlkim Ozan Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hasan Hüseyin Korkmazgil - Yaşamı-Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Hasan Hüseyin Korkmazgil - Yaşamı-Sanatı TIKLA PDF İNDİR !
Mehmet Aydın, üçüncü baskısı yayınevimizce yapılan bu kitabında, Türk şiirinin sembol isimlerinden Hasan Hüseyin Korkmazgil'in yaşamına ve yapıtlarına kapsamlı bir şekilde eğiliyor ve hem Hasan Hüseyin Korkmazgil'i hem de Hasan Hüseyin şiirini, okurlarına zihnine ve kalbine taşıyor.

İlkim Ozan Yayınları olarak, bu önemli çalışmayı, büyük şairi kaybedişimizin otuzuncu yılında, bir kez daha okurlarla buluşturmaktan onur duyuyoruz...

"ne zaman sevmek desem bir tedirgin bulvar iti gecede biraz müzik biraz içki ve çok çok resim kim sarmalar bu bebeği kimler taşır bu ölüyü belirsizliğe nerelerde kalır gözüm/nerelerden döner sesim bu ne biçim hayvan ki bu/beslenir acılardan tohum atar kuşaklara kan göllerinde bu ne biçim oyun ki bu/ gizlenir gölgesine gerçeğin mutluluklar aranır ateş çemberlerinde (...)"

-Hasan Hüseyin Korkmazgil-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 185

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: İlkim Ozan Yayınları Hasan Hüseyin Korkmazgil - Yaşamı-Sanatı TIKLA PDF İNDİR !Hasan Hüseyin Korkmazgil - Yaşamı-Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hasan Hüseyin Korkmazgil - Yaşamı-Sanatı, Mehmet Aydın

Yorum Gönder