28 Ekim 2023

Gölgedeki Kadınlar Ann Bannon Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Ann Bannon
Çevirmen: Özgür Çelebi

Gölgedeki Kadınlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ann Bannon olan ve Doxa Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gölgedeki Kadınlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gölgedeki Kadınlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gölgedeki Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Gölgedeki Kadınlar Yazarı Kimdir ?

Gölgedeki Kadınlar yazarı Ann Bannon 'dır. Ann Bannon yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Gölgedeki Kadınlar PDF indir oku

Gölgedeki Kadınlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doxa Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gölgedeki Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Gölgedeki Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !
"Seks. Akıntı. Ahlaksızlık. Hayal kırıklıkları ve lezbiyen romancılığın oldukça leş alacakaranlığı."
-Chicago Free-

"Bannon'un yaptığı en sıradan iş bile kısa sürede bir efsaneye dönüşebiliyor, sayısız ilham verici notları ve içinize işleyen anlatımıyla evlerinde hiçbir şey yokmuşçasına oturanları huzursuz eden bir üslup kullanarak, kendi Beebo ve Lauralarınızı kitaptan çıkarıp bulmanızı sağlıyor ve yaşadığınız aşkın, zaman içerisinde, cinsiyet ve isimlerden arındığını anlamaya başlıyorsunuz."
-San Francisco Bay Guardian-

"Gölgedeki Kadınlar, 1959 senesinde basıldığında, 50'lerin lezbiyen pulp romanının bir ön manifestosunu okuyucuya sunmuştu. Kitap, kadınların sürekli olarak saplandıkları açmazlarına karşılık olarak yılmadan mücadele etme girişimlerini de cüretkar olarak anlattı. Kısacası, tarihsel arka plan ve kritikleriyle, tam olarak bir başyapıt."
-Helene Cixous-

Lezbiyen Pulp romanın kraliçesinden, 1950'leri diğer noktalarıyla anlamamıza yardımcı olacak bir klasik.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 264

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doxa Yayınları Gölgedeki Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !Gölgedeki Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Gölgedeki Kadınlar, Ann Bannon

Yorum Gönder