28 Ekim 2023

Gerçek (hiçbir zaman) Yalan Kadar Acıtmaz Oktay Kocamaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,9 TL
Yazarı: Oktay Kocamaz
Çevirmen: Oktay Kocamaz

Gerçek (hiçbir zaman) Yalan Kadar Acıtmaz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Oktay Kocamaz olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gerçek (hiçbir zaman) Yalan Kadar Acıtmaz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gerçek (hiçbir zaman) Yalan Kadar Acıtmaz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gerçek (hiçbir zaman) Yalan Kadar Acıtmaz TIKLA PDF İNDİR !

Gerçek (hiçbir zaman) Yalan Kadar Acıtmaz Yazarı Kimdir ?

Gerçek (hiçbir zaman) Yalan Kadar Acıtmaz yazarı Oktay Kocamaz 'dır. Oktay Kocamaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gerçek (hiçbir zaman) Yalan Kadar Acıtmaz PDF indir oku

Gerçek (hiçbir zaman) Yalan Kadar Acıtmaz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gerçek (hiçbir zaman) Yalan Kadar Acıtmaz TIKLA PDF İNDİR !

Gerçek (hiçbir zaman) Yalan Kadar Acıtmaz TIKLA PDF İNDİR !
Daha ilk bölümlerden itibaren romanın karakterleri çok güçlü, bağımsız, gerçek kişilikler hâline dönüştüler. Çoğu zaman onların belli durumlarda hangi reaksiyonları verip neler söyleyeceklerini uzun uzun düşündüm. Sanki bunu benden ısrarla talep ettiler... Bazen onların davranış, düşünce ve kendilerini ifade ediş tarzlarını yönlendirmeye kalktığımda direnç, itaatsizlik ve savunma ile karşılaştım. Örneğin, romanın kadın kahramanı, "Eğer ben Sumru isem, bu olaya senin biçtiğin gibi değil, ancak şöyle bir tepki verebilir ve şunu söylerim!" diyerek, hiç de seyrek olmayan bir şekilde karşı koyuyor, beni yönlendirmeye kalkışıyordu ve bu, diğer kahramanlar için de geçerliydi. Bir şekilde, geçmişte çıkmaza girmiş ve çözülmeden bırakılmış ilişkiler ve kendisi ile yüzleşilmemiş bunlar ile ilgili anılarımla, bu romanı yazarken yüzleşmek zorunda kaldım. Bu romanın yazılması benim için de geçmişle bir hesaplaşma, yüzleşme ve de kimi hâlâ kapanmamış bazı yaralar için bir çeşit merhem ve terapi oldu...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 238

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cinius Gerçek (hiçbir zaman) Yalan Kadar Acıtmaz TIKLA PDF İNDİR !Gerçek (hiçbir zaman) Yalan Kadar Acıtmaz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gerçek (hiçbir zaman) Yalan Kadar Acıtmaz, Oktay Kocamaz

Yorum Gönder