28 Ekim 2023

Garip Sadık Yalsızuçanlar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Sadık Yalsızuçanlar
Çevirmen: Sadık Yalsızuçanlar

Garip indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sadık Yalsızuçanlar olan ve Profil Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Garip eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Garip ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Garip TIKLA PDF İNDİR !

Garip Yazarı Kimdir ?

Garip yazarı Sadık Yalsızuçanlar 'dır. Sadık Yalsızuçanlar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Garip PDF indir oku

Garip indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Profil Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Garip TIKLA PDF İNDİR !

Garip TIKLA PDF İNDİR !
(…)Seni gecenin,soğuğun ve kalabalın içinde görünce dilime gelen bu oldu :garip sen garipsin.görüyorum. Şimdi bu kanepede otururken gözlerine onlardaki gurbete bakıyorum. Gurbetin bir resmisin sen seni sadece bu sözlük anlatabilir.

Gurbet kimi insana hal, kimisine mekan olurmuş. Senin halin garip garip bir mekanda duruyorsun. Sessiz, öylece, saatlerce…

Deneme,araştırma,roman ve senorya gibi birçok yazı alanında önemli çalışmaları bulunan, özellikle öykü alanında yapmış olduğu çalışmalarla tanınan ve eserlerinin bir kısmı dünya dillerine çevrilen Sadık Yalsızuçanlar'ın ' garrip ' Adlı eserinde okuyucu, Yazarın kendine özgü üslubunda Harmanlanmış hikayelerde, Kendi yaşamına dair öncekilere ve Sonrakilere, uzun süren sessizliklere Ve söylenmişlere ait birçok kesit buluyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 168

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Profil Yayıncılık Garip TIKLA PDF İNDİR !Garip TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Garip, Sadık Yalsızuçanlar

Yorum Gönder