29 Ekim 2023

Erkek Dublajı Oğuz Bal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,03 TL
Yazarı: Oğuz Bal
Çevirmen: Oğuz Bal

Erkek Dublajı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Oğuz Bal olan ve Destek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Erkek Dublajı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Erkek Dublajı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Erkek Dublajı TIKLA PDF İNDİR !

Erkek Dublajı Yazarı Kimdir ?

Erkek Dublajı yazarı Oğuz Bal 'dır. Oğuz Bal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Erkek Dublajı PDF indir oku

Erkek Dublajı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Destek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Erkek Dublajı TIKLA PDF İNDİR !

Erkek Dublajı TIKLA PDF İNDİR !
Zincirleme tesadüflerin bileşkesidir ömür. Hepimiz farkında olmadan başkalarının hayatını evlat edinmiş, başkalarının acılarını yaşıyor olabiliriz. Hepimiz kendi hikayelerimizin içinde başka insanların hikayelerini saklıyor da olabiliriz. Bazen bir film karesi, bazen bir kitapta geçen tek bir cümle ya da etrafımızdaki insanlardan herhangi birinin ağzından çıkan bir söz özetleyebilir bütün yaşamımızı. Sanki o an bizim hayatımızı seslendiriyordur o film, o kitap ya da o kişi.

Dünya birbirinin kopyası kaderler üzerine kurulu bir düzene göre işlemektedir. Bizler benzer mutluluklara dahil oluruz, benzer acılara maruz kalırız. Kadınlar ya da erkekler... Cesaretin ve acının cinsiyeti yoktur. Adem ve Havva'dan bu yana, erkekler; bazen kadınların söylemeye cesaret edemediklerini söylerler açıkça, yeri geldiğinde de kadınlar erkeklerin adına konuşurlar…
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2014


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 157

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Destek Yayınları Erkek Dublajı TIKLA PDF İNDİR !Erkek Dublajı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Erkek Dublajı, Oğuz Bal

Yorum Gönder