28 Ekim 2023

Çocukluğumuz Metin ilkin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,8 TL
Yazarı: Metin ilkin
Çevirmen: Metin ilkin

Çocukluğumuz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Metin ilkin olan ve Berfin Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çocukluğumuz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çocukluğumuz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çocukluğumuz TIKLA PDF İNDİR !

Çocukluğumuz Yazarı Kimdir ?

Çocukluğumuz yazarı Metin ilkin 'dır. Metin ilkin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Çocukluğumuz PDF indir oku

Çocukluğumuz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Berfin Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çocukluğumuz TIKLA PDF İNDİR !

Çocukluğumuz TIKLA PDF İNDİR !
1971'de ilk basımı yapılan "Nöbet" kitabıyla o günkü öykücülüğümüze işçi sınıfı bakış açısıyla estetik bir boyut kazandıran Metin İlkin, bu kitabıyla da bugünkü öykücülüğümüze işçi sınıfı ideolojisinin tüm insanlığı kapsayan ufkunu getiriyor. Metin İlkin, bu öykülerinde kavram olarak sosyalizme ve fenomen olarak ülke sosyalizmlerini irdeliyor. Öykücülüğünde söz sahibiyiz. Hem bu kitapta işlenen konular yalnız ülkemizde sınırlı değil; Eski Yunan, Roma, Yunanistan, Bulgaristan, Yugoslavya, İran toplumsal savaşımları, sosyalist duruşları ve insanal sorunsallarını işçindir. Metin İlkin'in Çocukluğumuz kitabını, tüm öykü ve kitapseverlerin okumalarını diliyoruz.
(Arka Kapak)



Sayfa Sayısı: 76

Baskı Yılı: 1997


Dili: Türkçe
Yayınevi: Berfin Yayınları Çocukluğumuz TIKLA PDF İNDİR !Çocukluğumuz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Çocukluğumuz, Metin ilkin

Yorum Gönder